Σάββατο 8 Απρίλη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Δεν μπορούν να κρυφτούν

Να κάνει το μαύρο - άσπρο, επιτιθέμενος μάλιστα στο ΚΚΕ, επιχείρησε χτες o Γιάννης Τόλιος, μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΝ, σε εκδήλωση στην Εθνική Σχολή Δημόσιας Υγείας.

Μιλώντας στην εκδήλωση, ο Αλ. Τομαράς, παιδίατρος και μέλος του Τμήματος Υγείας - Πρόνοιας της ΚΕ του ΚΚΕ και αναλύοντας την ξεκάθαρη θέση του Κόμματος για την κατάργηση της επιχειρηματικής δράσης στην Υγεία και την αναγκαιότητα πάλης για ένα αποκλειστικά δημόσιο δωρεάν σύστημα Υγείας, αναφέρθηκε και στις ευθύνες ΠΑΣΟΚ, ΝΔ και ΣΥΝ για το πέρασμα της αντιλαϊκής πολιτικής και στην Υγεία. Αμέσως μετά, στο βήμα ανέβηκε ο Γ. Τόλιος, ο οποίος - αφού είπε ότι πρέπει να μπουν κανόνες στη λειτουργία του ιδιωτικού τομέα Υγείας - ισχυρίστηκε ότι ο Αλ. Τομαράς «δεν έχει διαβάσει» και «διαστρεβλώνει τις θέσεις του ΣΥΝ». Αμέσως βέβαια, ήρθε η απάντηση από τον Αλ. Τομαρά, ο οποίος υπογράμμισε ότι, και απ' το χαιρετισμό του Γ. Τόλιου, προκύπτει ξεκάθαρα ότι «ο ΣΥΝ αποδέχεται την ύπαρξη και δραστηριότητα του ιδιωτικού τομέα Υγείας και δημιουργεί αυταπάτες ότι μπορεί να μπει έλεγχος και φραγμός στην κερδοσκοπική δράση του κεφαλαίου στην Υγεία».

Δυστυχώς για το ΣΥΝ, ο «δαίμων της διαστρέβλωσης» δεν είναι αρκετός για να συγκαλύψει το γεγονός ότι η πολιτική και η τακτική του, επί της ουσίας, οδηγούν στην κυριαρχία του κεφαλαίου και στο χώρο της Υγείας...


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ