Σάββατο 8 Απρίλη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
«Υπερπατριώτης» ο Βαβύλης!

Ως «υπερπατριώτης» προσπάθησε να εμφανιστεί χτες ο άνθρωπος με τα «χίλια πρόσωπα» Απ. Βαβύλης, ο οποίος σε ερώτηση των δημοσιογράφων, γιατί έκανε όλες αυτές τις πράξεις, απάντησε πως «για την πατρίδα μου και τη θρησκεία θα έκανα τα πάντα»!

Παράλληλα, ο «μοναχός Ραφαήλ» (είναι ένα από τα πολλά ψευδώνυμα που έχει χρησιμοποιήσει), ισχυριζόμενος ότι εξυπηρετούσε ...εθνικούς σκοπούς, έστειλε το δικό του μήνυμα σ' αυτούς που τον έστειλαν στα Ιεροσόλυμα και είπε ότι θα αποκαλυφθούν τα ονόματά τους, «εάν αυτό δεν αποτελεί προδοσία για την πατρίδα».

Στάση αναμονής φαίνεται πως θα τηρήσει προς το παρόν για τον αρχιεπίσκοπο Χριστόδουλο, για τον οποίο υποστήριξε ότι συνεχίζει «να τον αγαπά, όπως τον αγαπούσε», ενώ σε επισήμανση των δημοσιογράφων ότι ο αρχιεπίσκοπος αρνήθηκε πως τον γνωρίζει, ο Απ. Βαβύλης απάντησε ότι δεν αρνείται τη γνωριμία τους, αλλά αρνείται ότι τον έστειλε στα Ιεροσόλυμα.

Στο μεταξύ, η ίδια ποινή της επταετούς κάθειρξης, που του είχε επιβληθεί στην Ιταλία για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, παραμένει για τον Απόστολο Βαβύλη, μετά την προσαρμογή στα ελληνικά δεδομένα από το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο. Μετά την απόφαση του δικαστηρίου, ο Απ. Βαβύλης μεταφέρθηκε στην έκτη πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ