Τρίτη 11 Απρίλη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΔΗΚΚΙ
Ξεκίνησε με υποψηφιότητες στις Νομαρχίες

Σε συγκεντρώσεις υποψηφίων του στις νομαρχίες προχωράει το ΔΗΚΚΙ σε όλη την Ελλάδα, μαζί με το ΚΚΕ, την Κομμουνιστική Ανανέωση, την Πρωτοβουλία Αριστερών Πολιτών, και στελέχη του σοσιαλιστικού χώρου.

Σε μεγάλη συγκέντρωση στις 2/4/06 στην αίθουσα «Παπαστράτου» στο Αγρίνιο παρουσίασαν τις θέσεις τους ο Γ. Σολτάτος, στέλεχος του ΔΗΚΚΙ, υποψήφιος νομάρχης, και ο γνωστός διαιτητής ποδοσφαίρου Β. Νικάκης, από το ΚΚΕ, υποψήφιος δήμαρχος. Ανάλογη εκδήλωση έγινε στις 10/4/006 στην Πάτρα στο «EUROPA CENTER» με ομιλητές τον γιατρό Κ. Πελετίδη, στέλεχος του ΚΚΕ υποψήφιο για τη δημαρχία, και το δημοσιογράφο Σ. Κεραμιδά, στέλεχος του ΔΗΚΚΙ, υποψήφιο για τη Νομαρχία. Επίσης συγκεντρωση θα γίνει στη Λάρισα στις 13/4/06 στο «Χατζηγιάννειο» με ομιλητές τον υποψήφιο δήμαρχο Α. Παπαστεργίου, από το ΚΚΕ, και τον Μ. Μπακούλα, υποψήφιο νομάρχη, από το ΔΗΚΚΙ,.

Την Κυριακή 16/4/06 στο ξενοδοχείο «ΑΥΡΑ» στη Ραφήνα γίνεται η συγκέντρωση της Ανατολικής Αττικής με υποψήφιο νομάρχη τον γνωστό ηθοποιό και μέλος της Διοικούσας Επιτροπής του ΔΗΚΚΙ Γιώργο Πάντζα.

Αντίστοιχες εκδηλώσεις με υποψηφίους του ΔΗΚΚΙ προγραμματίζονται σε πολλά σημεία της χώρας. Στο μεταξύ έχει ανακοινωθεί ότι υποψήφιοι νομάρχες στην Αρτα, στη Θεσπρωτία και την Ξάνθη θα είναι τα στελέχη του ΔΗΚΚΙ Β. Χαρακλιάς Κ. Τζουμανίκας και Κ. Μουλάς.

«Δεν είναι νωρίς, προχωράμε σε ανοιχτές συγκεντρώσεις γιατί η μέχρι τώρα εμπειρία δείχνει ότι υπάρχει πολύ μεγάλη συμμετοχή, ιδίως από αγωνιστές του ριζοσπαστικού σοσιαλιστικού χώρου» δήλωσε ο καθηγητής Συνταγματικού Δικαίου Ηλίας Νικολόπουλος, μέλος της Διοικούσας Επιτροπής του ΔΗΚΚΙ και υποψήφιος νομάρχης Αθήνας.

«Στα ψηφοδέλτια συνεργασίας συσπειρώνονται κοινωνικά στελέχη που ασφυκτιούν από τη συγκυβέρνηση παλιάς και νέας δεξιάς» δηλώνει ο Γιώργος Μποτρότσος, υποψήφιος νομάρχης Ανατολικής Θράκης, μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του ΔΗΚΚΙ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ