Τρίτη 11 Απρίλη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Παρακολουθήσεις...

Παπαγεωργίου Βασίλης

ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ των τεχνικών που μπήκαν στο κέντρο της Παιανίας τα έσβησαν, οι εγκαταστάσεις τους δεν παρακολουθούσαν άτομα σε λίστα αλλά είχαν εμβέλεια που κάλυπτε ολόκληρη την Ελλάδα και οι κεραίες όριζαν μια περιοχή μεταξύ Πλατείας Μαβίλη και Μεγάρου Μουσικής.

Αυτά λέει - μεταξύ άλλων - το πόρισμα της ΑΔΑΕ και όμως οι κυβερνώντες συνεχίζουν να υποστηρίζουν ότι ...ξαφνικά ανακάλυψαν κάτι και πως όσα στοιχεία είχαν τα έδωσαν στη Δικαιοσύνη. Το δε ΠΑΣΟΚ καταγγέλλει γενικώς και μετά μανίας με τη σιγουριά ότι δεν πρόκειται ποτέ να ειπωθεί η αλήθεια από κυβερνητικά χείλη.

Ξέρουν άλλωστε αυτοί τι γίνεται σε τέτοιες περιπτώσεις, μια και ...τα ίδια προφανώς έχουν κάνει.

Οπως και να έχει πάντως, οι υπογραφές του πρώην και του νυν πρωθυπουργού συνεχίζουν να υπάρχουν σε έγγραφα, συμφωνίες και μνημόνια που λένε ότι μυστικές υπηρεσίες μπορούν να δρουν στην Ελλάδα μια και είμαστε ...σύμμαχοί τους.

ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ περίπτωση ανησυχητική η δήλωση του υπουργού Οικονομίας Γιώργου Αλογοσκούφη, περί του ότι έχει στενή συνεργασία με τον υπουργό Εργασίας επειδή υπάρχει πρόβλημα «εφαρμογής νόμων» που αφορούν το Ασφαλιστικό.

Θυμηθείτε πως η τελευταία νομοθετική ρύθμιση για το ασφαλιστικό των τραπεζοϋπαλλήλων αποκλήθηκε από αυτούς που το εισηγήθηκαν απλή ...εφαρμογή ισχύοντος νόμου.

Αλλωστε, όπως και να 'χει το πράγμα, οι νόμοι που «πρέπει» κατά την κυβέρνηση να εφαρμοστούν μόνο θετικοί δεν μπορεί να είναι. Μιλάμε για τους αντιασφαλιστικούς νόμους του Σιούφα που εμπλούτισε επί μια δεκαετία το ΠΑΣΟΚ με νέα αντιασφαλιστικά «πλοκάμια».

Μιλάμε για τους ίδιους νόμους που υποσχόταν και ξαναϋποσχόταν ότι θα καταργήσει μια και τους είχε φέρει η «καταραμένη» κυβέρνηση Μητσοτάκη.


Γρηγοριάδης Κώστας


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ