Πέμπτη 20 Απρίλη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ - ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2006
Οι υποψήφιοι στη Θεσπρωτία

Παρουσιάστηκαν οι επικεφαλής των αγωνιστικών ψηφοδελτίων συνεργασίας για τη Νομαρχία και το Δήμο Θεσπρωτίας σε εκδήλωση της Νομαρχιακής Επιτροπής ΘΕσπρωτίας του ΚΚΕ την περασμένη Κυριακή. Συγκεκριμένα, για τη Νομαρχία υποψήφιος είναι Κώστας Τζουμανίκας, στέλεχος του ΔΗΚΚΙ, γεωπόνος και νομαρχιακός σύμβουλος. Και για το δήμο ο Δώρης Δήμας, στέλεχος του ΚΚΕ, έμπορος και επί σειρά ετών πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Ηγουμενίτσας.

Ο γραμματέας της ΝΕ Θεσπρωτίας του ΚΚΕ Γιάννης Παπαθεοδώρου στην ομιλία του επισήμανε ότι «δεν υπάρχει κανένα οικονομικό, κοινωνικό, δημοκρατικό, πολιτικό πρόβλημα που δε συνδέεται με τη μάχη των τοπικών εκλογών» (ανεργία, μερική απασχόληση, ανατροπή των εργασιακών σχέσεων, συμπράξεις δημόσιου και ιδιωτικού τομέα, πρόσφατη εξευτελιστική ΕΓΣΣΕ από την ηγεσία της ΓΣΕΕ, κ.ά). «Μπορεί να μη σκεφτεί ο ψηφοφόρος της Θεσπρωτίας την επικείμενη ιδιωτικοποίηση του λιμανιού της Ηγουμενίτσας και την παράδοσή του στο εφοπλιστικό κεφάλαιο, με τεράστιες οικονομικές και κοινωνικές συνέπειες για όλο το νομό; Εχει - συνέχισε - πολύ μεγάλη σημασία να αναδειχτούν δυνάμεις που είναι αποφασισμένες να υψώσουν φωνή διαμαρτυρίας».

Χαιρετισμό στην εκδήλωση απηύθυνε εκ μέρους του ΔΗΚΚΙ ο Χαρακλιάς Βαγγέλης καθώς και οι υποψήφιοι για το δήμο και τη νομαρχία στην Ηγουμενίτσα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ