Παρασκευή 26 Μάη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΔΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΤΟ ΔΟΥΛΕΜΑ

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ: «"Οι εκλογές του Οκτωβρίου έχουν αυτοδιοικητικό χαρακτήρα. Η Αυτοδιοίκηση δεν εγκλωβίζεται σε στενά κομματικά πλαίσια", είναι η πάγια θέση της Νέας Δημοκρατίας, την οποία υπογράμμισε πρόσφατα ο πρωθυπουργός στη συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου για τις δημοτικές και νομαρχιακές εκλογές. Το μήνυμα του κ. Καραμανλή ήταν σαφές: "Στηρίξαμε και στηρίζουμε ανθρώπους που δεν είναι στενά κομματικές επιλογές. Κριτήριό μας οι ικανότητές τους". Το πλαίσιο αυτό δεν αλλάζει για τη Ρηγίλλης μετά τις χθεσινές δηλώσεις της γενικής γραμματέα του ΚΚΕ για τις δημοτικές και νομαρχιακές εκλογές» (η Κ. Κατσαβού στον «ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΤΥΠΟ»).

ΔΟΥΛΕΜΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΣΤΗΜΕΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ: «"Προσωπικές απόψεις του προέδρου", χαρακτήρισαν χτες στελέχη της φοιτητικής οργάνωσης του ΠαΣοΚ (ΠΑΣΠ) τις γνωστές θέσεις του κ. Γ. Παπανδρέου για την Παιδεία με τις οποίες διαφωνούν τα εν λόγω στελέχη. Ελπίζουμε, πάντως, να επιδείξουν επιείκεια. Και να μη ...διαγράψουν τον πρόεδρο του ΠαΣοΚ, ο οποίος τόλμησε να διατυπώσει τέτοιες προσωπικές απόψεις. Ας του δώσουν άλλη μία ευκαιρία...» (το πρωτοσέλιδο σχόλιο στο «ΒΗΜΑ»).

ΗΛΕΚΤΡΟΠΛΗΞΙΑ: «Τι είναι ηλεκτροπληξία; Να ζητά ο διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΗ διπλασιασμό του τιμολογίου της ΔΕΗ» (ο Νεόκοπος στα «ΝΕΑ»).

ΚΙ ΑΣ ΚΑΙΕΙ ΚΑΡΒΟΥΝΟ: «Ποσοστό αύξησης διπλάσιο από τον πληθωρισμό στα τιμολόγια της ΔΕΗ ζήτησε ο διευθύνων σύμβουλος της επιχείρησης Δημήτρης Μανιατάκης (...) επικαλούμενος τις αυξήσεις που έχουν γίνει τελευταία λόγω πετρελαίου στην Πορτογαλία κατά 50% και στη Μεγάλη Βρετανία πάνω από 70%» (η είδηση στην «ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ»).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ