Παρασκευή 9 Ιούνη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 5
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Παιδεραστές με μάσκα... «φιλανθρώπου»!

«Πολιτικό κόμμα ιδρύουν οι Ολλανδοί παιδεραστές, διεκδικώντας, μεταξύ άλλων, τη μείωση του ορίου ηλικίας για σεξουαλικές σχέσεις στα 12 χρόνια από τα 16 που είναι σήμερα, τη νομιμοποίηση της παιδικής πορνογραφίας, την κτηνοβασία και τον ελεύθερο γυμνισμό σε δημόσιους χώρους».

Η παραπάνω είδηση δεν είναι «κάλπικη». Είναι γνήσια και δημοσιεύτηκε την προηγούμενη βδομάδα στον αθηναϊκό Τύπο. Αν την επαναλαμβάνουμε από τη στήλη σήμερα είναι γιατί θεωρούμε πως αποτελεί ένα ακόμα «δείγμα των καιρών». Παρόμοιες ειδήσεις σαν και την παραπάνω - που τα τελευταία χρόνια πληθαίνουν - αποτελούν χαρακτηριστικά δείγματα γραφής της σήψης και παρακμής της καπιταλιστικής κοινωνίας, που ορισμένοι τη θεωρούν... «πρόοδο».

Και μια ακόμη λεπτομέρεια. Οπως διαβάσαμε στο ίδιο τηλεγράφημα του ΑΠΕ, η ομάδα των Ολλανδών που πρωτοστατεί στη νομιμοποίηση των άρρωστων ορέξεων των παιδεραστών (που συνήθως προέρχονται από τα «υψηλά στρώματα της κοινωνίας»), προκαλεί διπλά, καθώς επέλεξε να βαφτίσει το υπό ίδρυσιν κόμμα «Φιλανθρωπία, Ελευθερία και Διαφορετικότητα (NVD)»..!


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ