Παρασκευή 9 Ιούνη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΔΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ
ΕΝΑ ΠΑΡΕ - ΔΩΣΕ ΕΙΝΑΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥΣ

ΠΑΖΑΡΙ ΕΙΝΑΙ; «Υποστήριξε πως αν πάμε στη Χάγη για την υφαλοκρηπίδα χωρίς να επεκτείνουμε τα χωρικά μας ύδατα δε θα αποκτήσουμε τη μεγαλύτερη δυνατή έκταση αφού η όποια απόφαση θα ελάμβανε ως σημείο εκκίνησης τα έξι μίλια των χωρικών υδάτων» (για τη θέση του Γ. Παπανδρέου στο «ΒΗΜΑ»)

Ο ΙΔΙΟΣ ΕΙΝΑΙ: «Διερωτόμαστε αν ο Παπανδρέου της επεκτάσεως των χωρικών μας υδάτων είναι ο ίδιος με αυτόν που χόρευε τα ζεϊμπέκικα με τον Τζέμ και υποστήριζε την υπερψήφιση του σχεδίου Ανάν από τους Ελληνοκυπρίους» (η εξήγηση στον «ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΤΥΠΟ»).

ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ «ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ»; «Το ΠΑΣΟΚ πρότεινε και επιμένει: Να κατατεθούν επίσημα όλες οι κυβερνητικές προτάσεις για το νέο νομοθετικό πλαίσιο των ΑΕΙ αμέσως. Να οργανωθεί επαρκής και ουσιαστικός διάλογος με την εκπαιδευτική κοινότητα. Να δεσμευτεί η κυβέρνηση ρητά και κατηγορηματικά ότι δε θα διολισθήσει σε νομοθετικά πραξικοπήματα μέσα στο καλοκαίρι» (η Μ. Δαμανάκη στα «ΝΕΑ»).

ΕΧΕΙ ΣΥΜΜΑΧΟ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΤΟ ΠΑΣΟΚ: «Στον πλανήτη της αλαζονείας η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Παιδείας εξακολουθεί να προκαλεί με την αδιαλλαξία της την πανεπιστημιακή κοινότητα, ενώ ο αυταρχικός χαρακτήρας των παρεμβάσεών της διευρύνει καθημερινά το μέτωπο των αντιδράσεων» (από το κύριο άρθρο στο «ΕΘΝΟΣ»).

«ΚΑΠΟΙΟΙ» ΜΟΝΟ; «Κάποιοι εκ των σχολιαστών, στα τηλεοπτικά, κατ' ευφημισμό δελτία, δίνουν την εντύπωση, ότι μετά βίας συγκρατούνται, για να μη φορέσουν την "κουκούλα" του καταδότη ή να αρχίσουν να πυροβολούν κιόλας οι ίδιοι, αντί των εντεταλμένων οργάνων» (το σχόλιο στην «ΑΥΡΙΑΝΗ»).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ