Παρασκευή 9 Ιούνη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΠΑΣΟΚ
Ανακοίνωσε ποινές για τους «αντάρτες»

Μήνυμα προς τους «αντάρτες» του ΠΑΣΟΚ, οι οποίοι θα διεκδικήσουν δήμους χωρίς να έχουν πάρει το «χρίσμα» από τη Χαριλάου Τρικούπη, ότι θα έρθουν αντιμέτωποι με τους «κανόνες δεοντολογίας» του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, έστειλε χτες η γραμματέας του ΠΑΣΟΚ Μ. Ξενογιαννακοπούλου.

Κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε η Μ. Ξενογιαννακοπούλου, αναφέρθηκε ακόμα στην «πορεία ανασυγκρότησης» του ΠΑΣΟΚ, ανακοινώνοντας ότι «στις 18 και 19 Ιουνίου θα προχωρήσει σε ανασυγκρότηση των οργανώσεων εργαζομένων και ετεροδημοτών, ενώ στις 7 και 8 Ιουλίου θα συγκληθεί καταστατικό συνέδριο της νεολαίας ΠΑΣΟΚ, η οποία θα προχωρήσει σε εκλογικό συνέδριο τον Νοέμβριο». Αξίζει να σημειωθεί ότι η νεολαία ΠΑΣΟΚ, διαλύθηκε με προσωπική απόφαση του Γ. Παπανδρέου.

Επίσης, η ίδια ανακοίνωσε ότι το ΠΑΣΟΚ θα διοργανώσει σειρά εκδηλώσεων «στη μνήμη του Ανδρέα Παπανδρέου, με αφορμή τη συμπλήρωση δέκα χρόνων από τον θάνατό του», που θα ξεκινήσει από τις 17 Ιούνη.

Παράλληλα, χτες ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ Ν. Αθανασάκης, ανακοίνωσε ότι ο Γ. Παπανδρέου είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Αρχιεπίσκοπο Χριστόδουλο, με αφορμή τις προτάσεις που έκανε το ΠΑΣΟΚ, ενόψει της αναθεώρησης του Συντάγματος για τις σχέσεις Κράτους - Εκκλησίας. Σ' αυτό το πλαίσιο ο Γ. Παπανδρέου θα συναντηθεί με τον Αρχιεπίσκοπο Χριστόδουλο όσο και με τον Αρχιεπίσκοπο Τιράνων Αναστάσιο.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ