Τρίτη 5 Σεπτέμβρη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Το... ανέκδοτο της ημέρας!

Το ανέκδοτο της ημέρας, ειπώθηκε χτες από τον επικεφαλής του οικονομικού επιτελείου της κυβέρνησης της ΝΔ.

Σε ερώτηση δημοσιογράφου «τι έχετε να απαντήσετε στο Γιώργο Παπανδρέου, που είπε ότι η κυβέρνηση Καραμανλή έχει κλείσει τον κύκλο της και ότι εξυπηρετεί τα μεγάλα συμφέροντα», ο υπουργός Οικονομίας Γ. Αλογοσκούφης, απάντησε ως εξής:

«Η κυβέρνηση Καραμανλή μόλις άρχισε τον κύκλο της και θα είναι κυβέρνηση για πολλά χρόνια. Διότι εξυπηρετεί τα συμφέροντα του συνόλου του ελληνικού λαού».

Ναι, έτσι ακριβώς τα είπε ο... αθεόφοβος. Και αυτό όχι γιατί ο υπουργός πιστεύει στ' αλήθεια, πως η ΝΔ υπηρετεί τα συμφέροντα του λαού, αλλά επειδή με παρόμοιες απαντήσεις ποτίζεται η... γλάστρα του δικομματισμού. Εξάλλου, τον ίδιο σκοπό υπηρετεί επίσης, η στημένη κριτική που ασκεί η ηγεσία της αξιωματικής αντιπολίτευσης (λες και το ΠΑΣΟΚ σαν κυβέρνηση δεν υπηρετούσε τα συμφέροντα του μεγάλου κεφαλαίου), η οποία αναπαράγεται τεχνητά με «στημένες» ερωτήσεις δημοσιογράφων.

Και φυσικά, ο στόχος είναι ένας: Ο αποπροσανατολισμός των εργαζομένων και ο εγκλωβισμός της κοινής γνώμης στα βρώμικα γρανάζια του δικομματισμού.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ