Παρασκευή 15 Σεπτέμβρη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Το γαϊδούρι...

Παπαγεωργίου Βασίλης

Το ψέμα και η διαστρέβλωση των θέσεων του ΚΚΕ είναι από τα «φόρτε» που διαθέτει ο Πρετεντέρης του ΒΗΜΑτος. Κλασικός απολογητής της κυρίαρχης αντίληψης, δε διστάζει και σερβίρει στους αναγνώστες του μόνο αυτά που βλέπει το... δεξί του μάτι.

Στο χτεσινό του άρθρο, λοιπόν, στην προσπάθεια να... εκλαϊκεύσει την άποψη του ΠΑΣΟΚ ότι το ΚΚΕ αποτελεί «μαξιλάρι» για τη ΝΔ, εγκαλεί το «Ρ» ότι για το σκάνδαλο που ξέσπασε με την Επιτροπή Ανταγωνισμού, στη σελίδα 6 «δεν αναφέρονται πουθενά οι γαλάζιες διασυνδέσεις των εκβιαστών», «δεν αναφέρονται τα δύο ονόματα των συνεργών του Αδαμόπουλου» και καταγγέλλει ότι ο «Ρ» «μας προτρέπει να μην ασχολούμαστε με τη συμμορία με τα μπλε, αλλά με την πολιτική των μονοπωλίων».

Είναι βέβαιο, όμως, ότι ο αρθρογράφος του ΒΗΜΑτος διάβασε και τη σελίδα 7, αλλά το αποσιωπά. Το ρεπορτάζ, όπου με απόλυτη σαφήνεια σημειώνεται η ταυτότητα των εμπλεκομένων στο κύκλωμα, κάτι που αποσιωπά. Εκεί ο «Ρ» παρατηρεί ότι «τη στιγμή που η κυβέρνηση τα δίνει όλα στους επιχειρηματίες, όπως περίτρανα επιβεβαίωσε ο Κ. Καραμανλής στη ΔΕΘ, αναγορεύεται ως σκάνδαλο πρώτου μεγέθους η μίζα που ζήτησε ένας δικός της κρατικός αξιωματούχος». Ομως αποσιώπησε και το άλλο ρεπορτάζ μας ότι η κυβέρνηση προσπαθεί να τινάξει από πάνω της τις ευθύνες της και «ο κυβερνητικός εκπρόσωπος προτίμησε να απαντά με γενικόλογες διακηρύξεις και επίδειξη φραστικής αποφασιστικότητας για την αντιμετώπιση της διαφθοράς». Αποσιώπησε ακόμα και την άποψη του «Ρ» ότι η κυβέρνηση «κρύφτηκε πίσω από την Επιτροπή Ανταγωνισμού».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ