Παρασκευή 15 Σεπτέμβρη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 11
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Πιο δύσκολη η πρόσβαση

Αντιμέτωποι με την απαγόρευση εισόδου στο μέγαρο του ΟΤΕ ήρθαν χτες οι δημοσιογράφοι, οι φωτογράφοι και οι άλλοι τεχνικοί που συνόδευαν το κλιμάκιο του ΚΚΕ στην περιοδεία του στο χώρο. Με αφορμή το περιστατικό, η Αλέκα Παπαρήγα, στην αρχή της ομιλίας της προς τους εργαζόμενους, σχολίασε σχετικά:

«Εκφράζω ένα φόβο. Ισως είναι η τελευταία η φορά που έχουμε τη δυνατότητα να μπούμε στον ΟΤΕ. Για πρώτη φορά είδα αρκετούς περιορισμούς σε σχέση με τις προηγούμενες επισκέψεις.

Βεβαίως, στο βαθμό που όπως μου είπαν ισχύει για όλα τα κόμματα, δεν μπορούσα να ζητήσω κάποια ιδιαίτερη μεταχείριση για εμάς. Θα το παρακολουθήσουμε όμως, αν ισχύει για όλα τα κόμματα. Σε κάθε περίπτωση, εμείς δεν ανεχόμαστε να εμποδίζεται το κοινοβουλευτικό έργο των κομμάτων. Πέρα από όλα τα γενικά πολιτικά, υπάρχει και το δικαίωμα του κοινοβουλευτικού ελέγχου. Μάλλον από κεκτημένη ταχύτητα γίναμε δεκτοί. Κατά τη γνώμη μας αυτό είναι θέμα που πρέπει να το αντιμετωπίσουμε με την κυβέρνηση, την πολιτική ηγεσία, το Κοινοβούλιο».

Η ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ κατέληξε λέγοντας ότι και οι ίδιοι οι εργαζόμενοι πρέπει να διεκδικήσουν το δικαίωμα των βουλευτών και των κομμάτων να μπαίνουν μέσα στην επιχείρηση.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ