Παρασκευή 15 Σεπτέμβρη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΔΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ
ΓΑΡΓΑΛΑ ΤΑ ΓΑΡΓΑΛΑ ΤΑ...

ΟΙ «ΧΑΜΗΛΟΙ ΤΟΝΟΙ»: «Χαμηλούς τόνους κρατά το ΠΑΣΟΚ στο θέμα της γαλάζιας διαφθοράς και διαπλοκής, αποφεύγοντας επί του παρόντος να εισέλθει στον πυρήνα της βασικής υπόθεσης, της δωροδοκίας για τη ΜΕΒΓΑΛ. Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης έχει επιλέξει να μην αναμειχθεί επί του παρόντος στο θέμα» (το ρεπορτάζ στα «ΝΕΑ»).

«ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΜΑΣ ΤΟ ΛΕΣ...»: «Ο "Ριζοσπάστης", δηλαδή, μας προτρέπει να μην ασχολούμαστε με τη "συμμορία με τα μπλε", αλλά με "την πολιτική των μονοπωλίων". Προσωπικώς δε θα ακολουθήσω τη συμβουλή του (...) Αυτή η μέθοδος είναι συμπτωματικά ο καλύτερος τρόπος για να πάρουν συγχωροχάρτι η συμμορία και η παράταξη που τη γέννησε. Να αφήσουμε τους κουμπάρους και να πιάσουμε τα μονοπώλια. Δεν το καταλαβαίνουν στον Περισσό διότι είναι ελαφρώς σαλεμένοι με τα μονοπώλια; Μπα! Μπορεί οι άνθρωποι να είναι σαλεμένοι, αλλά δεν είναι ηλίθιοι. Οπότε μάλλον κάνουν τη δουλειά τους. Την οποία, παρεμπιπτόντως, όλοι έχουμε καταλάβει» (ο jpretenteris@dolnet.gr στο «ΒΗΜΑ»).

ΤΟ ΨΑΧΝΟ: «Μια φορά και έναν καιρό υπήρχε μία χώρα που - σε αντίθεση με την άσπιλη και αμόλυντη Ελλαδάρα μας - ΔΕΝ έδειχνε μηδενική ανοχή στη διαφθορά (...) ΕΚΕΙ πετύχαιναν να απειλείται με πρόστιμο η μικρότερη εταιρεία του καρτέλ, και όχι ο δικός τους κολοσσός, ώστε να υποκύψει τελικά και να ΕΞΑΓΟΡΑΣΤΕΙ... Να ανακαλύπτει ο αρμόδιος Φορέας Ελέγχου των Τροφίμων μόνο αλλοιωμένα γάλατα και τυριά των ανταγωνιστών τους... Να γίνονται τηλεοπτικές εκπομπές με ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ μόνο για τις παραβιάσεις της νομοθεσίας από τους άλλους... ΕΚΕΙ, όταν οι μικροί επιχειρούσαν να τη σκαπουλάρουν καρφώνοντας τον leader του καρτέλ, σύμφωνα με τους νόμους της πάνσοφης Ευρώπης και του φιλάνθρωπου καπιταλισμού, εκβιάζοντας από by far ΑΔΑΜΑΝΤΕΣ δημοσίους υπαλλήλους, που με ένα 10% μπροστάντζα προθυμοποιούνταν να καθαρίσουν ξεχνώντας - μέσα στην απληστία τους - ότι σε αυτά τα νταλαβέρια ο μόνος που πάει τελικά μέσα είναι ο φτωχομπινές του κυκλώματος (...) Τι φρικτός στ' αλήθεια τόπος... Ευτυχώς που εμείς ζούμε στην Ελλάδα του ΑΓΝΟΥ και του αληθινού, όπου μπορεί κανείς να ΦΑΓΕΙ άφοβα ό,τι θέλει, στη χώρα του ένδοξου ΟΛΥΜΠΟΥ και κυρίως της λαμπρής ΔΩΔΩΝΗΣ με ΔΕΛΤΑ κεφαλαίο. Σκεφτείτε να ζούσαμε ...ΕΚΕΙ!» (το πρώτο θέμα στο «ΠΟΝΤΙΚΙ»).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ