Παρασκευή 15 Σεπτέμβρη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Ακόμα και με διαστρέβλωση

Δεν είναι μόνο ο Β. Β. που διαστρεβλώνει τις θέσεις των συνδικαλιστικών παρατάξεων, όπου δρουν οι κομμουνιστές. Είχε προηγηθεί η «Πρωτοβουλία των Υγειονομικών», που με ανακοίνωσή της (δημοσιεύτηκε στην «Αυγή» της 12/9/2006) καταγγέλλει τις δυνάμεις του ΠΑΜΕ, γιατί στη Διοίκηση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία (ΠΟΕΔΗΝ) - κατά την «Αυγή» - πρότειναν μόνο τη συμμετοχή στις κινητοποιήσεις του ΠΑΜΕ, ενώ δεν είχαν πρόταση για απεργιακή κινητοποίηση.

Βέβαια, οι δυνάμεις του ΠΑΜΕ πρότειναν άλλο διεκδικητικό πλαίσιο, που δε χωράει στο πλαίσιο που συμφώνησαν η «Υγειονομική Πρωτοβουλία» και η ΠΑΣΚΕ - κι εκεί που διαφώνησαν ήταν η πρόταση της «Πρωτοβουλίας των Υγειονομικών» να κλείσουν τα νοσοκομεία!

Οι δυνάμεις του ΠΑΜΕ - εκτός από το ολοκληρωμένο διεκδικητικό πλαίσιο - πρότειναν και κλιμάκωση των κινητοποιήσεων με στάση εργασίας στην αρχή και μετά με 24ωρη απεργία. Αλλά όταν έχεις συμφωνήσει στο πλαίσιο που σε κάνει κολαούζο του ΠΑΣΟΚ, ε, τότε θα βρεις κάποιο λόγο να κάνεις κριτική στο ΠΑΜΕ, έστω και διά της διαστρεβλώσεως των θέσεών του.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ