Πέμπτη 21 Σεπτέμβρη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 24
ΚΡΙΤΙΚΗ ΤΑΙΝΙΩΝ
ΝΤΕΪΒΙΝΤ Ρ. ΕΛΙΣ
Snakes on a plane

Εδώ, πια, τι να πεις; Κάθε κουβέντα, είναι περιττή! Ωστόσο η ταινία φτάνει στις αίθουσες και ο θεατής, για να μην πάει άκλαυτος ο καημένος, πρέπει να ξέρει με τι έχει να κάνει! Με αυτή τη λογική και με αυτή την υποχρέωση, είμαστε αναγκασμένοι να ασχοληθούμε μαζί της. Διευκρινίζοντας, βέβαια, ότι δεν πρόκειται για κριτική. Τι να κριτικάρεις, τα φίδια; Μα αυτά έχουν άσυλο! Ελίσσονται ύπουλα, χτυπάνε ύπουλα. Και τα περισσότερα, στην ταινία όλα, είναι δηλητηριώδη!

Ενα αεροπλάνο μεταφέρει έναν «υψίστης σημασίας» μάρτυρα. Αυτοί που κινδυνεύουν από τη μαρτυρία του, όμως, έβαλαν φίδια στο αεροπλάνο. Κάποια στιγμή τα φίδια, όπως ήταν στο σχέδιο, βγαίνουν από το χώρο των αποσκευών και μπαίνουν στο χώρο των επιβατών. Και, το κυριότερο, μπαίνουν και στο πιλοτήριο! Ποιος δε φαντάζεται τη συνέχεια; Εδώ ένα φίδι, αυτό της Εύας, και είδατε τι κακό έκανε..! Σκέφτεστε, τώρα, με εκατοντάδες, με χιλιάδες φίδια; Και σε κλειστό χώρο!

Να πεις ντροπή; Θα πάει χαμένη η λέξη. Λες ουστ, ξέροντας ότι μόνον αυτή τη γλώσσα καταλαβαίνουν!

Παίζουν: Σάμιουελ Λ. Τζάκσον, Μπάιρον Λόουσον, Τζουλιάνα Μάρκουλις, Νέιθαν Φίλιπς, Ρέιτσελ Μπλάνσαρντ, Φλεξ Αλεξάντερ κ.ά.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ