Πέμπτη 21 Σεπτέμβρη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 24
ΚΡΙΤΙΚΗ ΤΑΙΝΙΩΝ
ΝΙΛ ΛΑ ΜΠΙΟΥΤ
Το μυστικό του σκιάχτρου

Ο Νίκολας Κέιτζ και άλλα τέρατα!
Ο Νίκολας Κέιτζ και άλλα τέρατα!
Η ταινία είναι πιστή αντιγραφή της εκπομπής του κ. Χαρδαβέλα και καλά θα κάνει να ζητήσει πνευματικά δικαιώματα. Εκτός, αν αυτός, ο κ. Χαρδαβέλας, δηλαδή, αντιγράφει εκείνους! Οπότε!..

Ενας καλοκάγαθος αστυνομικός, ο κ. Νίκολας Κέιτζ, παρακαλώ, ο οποίος χαπακώνεται, ύστερα από μια αποτυχημένη απόπειρα να σώσει μια κυρία με το παιδί της, βρίσκεται σε ένα νησί του Ειρηνικού, στο οποίο ζει μια νεο-παγανιστική κοινότητα! Στην οποία κοινότητα το πάνω χέρι έχουν οι γυναίκες. Οι άντρες είναι απλώς σκεύη ηδονής και όργανα αναπαραγωγής! Πλήρης ανατροπή, όπως, ενδεχομένως, θα γράψουν κάποιοι κριτικοί!

Σκοπός του ταξιδιού, βέβαια, δεν είναι τουριστικός, παρότι βρίσκεται σε αναρρωτική! Ούτε σεξουαλικός, όπως πιθανόν να παρανοήσατε! Τον κάλεσε η πρώην αρραβωνιαστικιά του, η οποία έχει χάσει το παιδί της. Στην ουσία, αυτή η μέγαιρα, του έχει στήσει παγίδα! Τον κάλεσε εκεί, για να τον θυσιάσουν, να τον κάψουν, για το καλό της σοδειάς! (Θρησκευτικό «έθιμο» της κοινότητας).

Η ταινία, για να «μορφώνεστε», είναι επανάληψη μιας προηγούμενης (1973) ταινίας! Οι δημιουργοί της σημερινής ταινίας, θέλοντας να προσφέρουν και αυτοί στον παγκόσμιο πολιτισμό, στη διαφώτιση του αμόρφωτου κόσμου, κυρίως της νεολαίας, την ξαναγύρισαν! Εβαλαν έναν εμπορικό σταρ για πρωταγωνιστή και σας περιμένουν στη γωνία (στο ταμείο). Εσείς ξέρετε: αν υποφέρετε από στέρηση ανοίξτε «Αλτερ» μετά τα μεσάνυχτα, έχει και διαφημίσεις!

Παίζουν: Νίκολας Κέιτζ, Ράνταλ Εμετ, Νόρμαν Γκολάιτλι, Αβι Λέρνερ, Τζόαν Σέλαρ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ