Σάββατο 7 Οχτώβρη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Επισημοποιήθηκε το προξενιό

Το ημιεπίσημο προξενιό μεταξύ του ΣΥΝ και του Γιάννη Δημαρά, υποψήφιου δημάρχου Πάτρας, «αντάρτη» του ΠΑΣΟΚ, επισημοποίησε προχτές, με την επίσκεψή του στην Πάτρα, ο πρόεδρος του ΣΥΝ, Αλέκος Αλαβάνος. Μάλιστα, ο Αλ. Αλαβάνος αποκάλεσε την παράταξη του κ. Δημαρά «συνδυασμό ευαίσθητων πολιτών» και τόνισε πως αυτό το σχήμα είναι σε θέση να χτυπήσει το ...δικομματισμό!

Ωστόσο, την ίδια στιγμή, ο Γ. Δημαράς δηλώνει ότι η ψήφος στο συνδυασμό του δεν είναι ψήφος καταδίκης στην πολιτική της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ!!! Επιπρόσθετα, ο Γ. Δημαράς, για τον οποίο τόσα διθυραμβικά ακούστηκαν από τα χείλη του κ. Αλαβάνου, είναι: Αυτός ο οποίος με τον πιο επίσημο τρόπο ζήτησε το «χρίσμα» για την υποψηφιότητά του, τόσο από το ΠΑΣΟΚ όσο και από τη ΝΔ.

Αυτός που απολαμβάνει τη σκανδαλώδη εύνοια του ημερήσιου Τύπου της Πάτρας, καθώς προβάλλεται, έναντι των υπολοίπων, από αφετηριακή βάση, τουλάχιστον σε ... υπερδιπλάσιες δόσεις και με τον αγωνιστικό συνδυασμό ΔΑΣ «Πάτρα - Μπροστά» σχεδόν εξοβελισμένο. Αυτός ο οποίος διατέλεσε επί σειρά ετών πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου κι έβαλε τις βάσεις να γίνει το λιμάνι της Πάτρας Ανώνυμη Εταιρεία. Οι υπηρεσίες του αυτές, φαίνεται, πως, πέρα από το εφοπλιστικό κεφάλαιο, εκτιμήθηκαν και από τον ΣΥΝ, που στο πρόσωπό του είδαν - όπως κι ένα μεγάλο κομμάτι της αστικής τάξης στην πόλη - το καλύτερο δυνατό ανάχωμα εγκλωβισμού της δυσαρέσκειας και της λαϊκής αγανάκτησης απέναντι στη ΔΑΣ «Πάτρα - Μπροστά».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ