Πέμπτη 12 Οχτώβρη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 5
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Αδιάβαστος ή ψεύδεται;

Φαίνεται πως κάποιοι στα ΜΜΕ έχουν πάρει γραμμή να εντείνουν - από θέσεις ΠΑΣΟΚ - την επίθεσή τους ενάντια στον «Ρ» και το ΚΚΕ.

Ο Καρελιάς της «Ελευθεροτυπίας», με χτεσινό του σχόλιο εγκαλεί - υποτίθεται - την εφημερίδα μας για δύο ζητήματα: Πρώτον επειδή, όπως λέει, «ουδέν ψευδέστερον» από αυτό που γράψαμε ότι, δηλαδή, η «Ε» δε δημοσίευσε την ανακοίνωση του ΚΚΕ για το θάνατο του συνδικαλιστή των ΕΛΤΑ. Δεύτερον, επειδή «ο "Ρ" ήταν η μόνη εφημερίδα που δεν έγραψε ούτε λέξη για τις αποκαλύψεις περί των προεκλογικών χορηγιών φαρμακευτικών εταιρειών προς τον τέως υπουργό Υγείας Ν. Κακλαμάνη».

Φαίνεται πως ο εν λόγω έγραψε για τον «Ρ» στα τυφλά και με βάση τον... αυτόματο πιλότο, και μάλιστα χωρίς καν να διαβάσει την εφημερίδα μας, κι έτσι του... διέφυγε το ρεπορτάζ που είχαμε προχτές στις 10/10/2006 για την υπόθεση Κακλαμάνη - φαρμακευτικών εταιρειών, στο οποίο μάλιστα αναφέραμε ότι προέκυψε από δημοσίευμα της «Ελευθεροτυπίας».

Εκείνο που δε φανταζόμασταν, όμως, είναι ότι ο Καρελιάς θα έσπαγε όλα τα κοντέρ, αφού εκτός του ότι είναι μόνο αδιάβαστος για τα όσα γράφει ο «Ρ», αποδεικνύεται ότι δε διαβάζει ούτε την «Ελευθεροτυπία». Γιατί αν τη διάβαζε δε θα έλεγε ξεδιάντροπα «όποιος θέλει να δει την ανακοίνωση του ΚΚΕ ας ανοίξει το φύλλο του Σαββάτου 7-10-2006», αφού στο φύλλο δεν υπάρχει ούτε η ανακοίνωση, ούτε καν κάποια νύξη γι' αυτήν.

Εμείς, το μόνο που μπορούμε να πούμε είναι ότι το ψεύδος και η απάτη έχουν τα όριά τους...


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ