Πέμπτη 12 Οχτώβρη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΑΛΕΚΑ ΠΑΠΑΡΗΓΑ
Στηρίξτε μας για να σας στηρίξουμε

Με καταστηματάρχες και επαγγελματίες στην κεντρική αγορά του Βύρωνα συζήτησε, στη διάρκεια περιοδείας της, η ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ

Με αφετηρία το εκλογικό κέντρο της «Ενωτικής Παμβυρωνιώτικης Δημοτικής Κίνησης», όπου την υποδέχτηκαν ο υποψήφιος δήμαρχος Π. Πάλμος, υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι, αλλά και αρκετοί ακόμη μέλη και φίλοι του ΚΚΕ, η ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα, πραγματοποίησε χτες το πρωί πολύωρη περιοδεία στην κεντρική αγορά του Βύρωνα, όπου συνομίλησε με αρκετούς καταστηματάρχες και επαγγελματίες που την καλωσόρισαν με θέρμη, αλλά και με εργαζόμενους στο ΚΕΠ και σε τραπεζικό κατάστημα. Από τις συζητήσεις αυτές αναδείχτηκε το κυρίαρχο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν και αφορά στη μείωση του τζίρου ως συνέπεια της μείωσης του λαϊκού εισοδήματος (χαρακτηριστική η εξομολόγηση περί αναβίωσης του τεφτεριού), αλλά και της άλωσης του κλάδου από εμπορικά μεγαθήρια.

Στο κεντρικότερο σημείο της αγοράς, η Αλ. Παπαρήγα από μικροφώνου απευθύνθηκε στους γύρω καταστηματάρχες, υπογραμμίζοντας πως το ΚΚΕ υποστηρίζει σθεναρά τα συμφέροντά τους, που πλήττονται από την πίεση που ασκούν οι πολυεθνικές, η οποία είναι σχεδιασμένη και σκόπιμη.

Αυτό που καθορίζει - τόνισε λίγο μετά - τι θα αγοράσει ο καθένας είναι η τσέπη του. Αν είχαμε λεφτά τα μικρομάγαζα θα είχαν κίνηση, γιατί δε λείπει τίποτα απ' αυτά.

Η Αλ. Παπαρήγα υπεραμύνθηκε της ανάγκης λήψης μέτρων για τη στήριξη και ενίσχυση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων από την κυβέρνηση, πολύ περισσότερο που όσο περνά ο καιρός τόσο και δυσκολεύει η επιβίωσή τους.

Τόνισε, ωστόσο, και την ανάγκη της στήριξης του ΚΚΕ τόσο στις τοπικές εκλογές όσο και στο γενικό πολιτικό επίπεδο. «Ελάτε μαζί μας - προέτρεψε - να αγωνιστούμε μαζί. Να μας στηρίξετε και να σας στηρίξουμε. Το μέλλον σας είναι με μας, με την εργατική τάξη. Η πολιτική μας πρόταση υποστηρίζει μέτρα για την ανακούφισή σας σήμερα και τη λύση των προβλημάτων στο μέλλον. Οι τοπικές εκλογές είναι μια ευκαιρία να εκφράσετε τη δυσαρέσκεια και την αγανάκτησή σας στο πρόσωπο των πράσινων και γαλάζιων ψηφοδελτίων. Να μην πουν την επόμενη μέρα των εκλογών ότι ο λαός είναι μαζί τους, αλλά να καρδιοχτυπήσουν από το αποτέλεσμα. Η εναλλαγή των δύο κομμάτων σημαίνει πισωγύρισμα. Η πραγματική αλλαγή είναι με το ΚΚΕ και τους συμμάχους του».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ