Τετάρτη 2 Ιούλη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΓΕΝΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ
Μέχρι 30 του Ιούλη οι βαθμολογίες

Τέλος σήμερα για A, B Δέσμη με Χημεία και Γ Δέσμη με Λατινικά

Στο μάθημα της Πολιτικής Οικονομίας εξετάστηκαν χτες οι υποψήφιοι της Δ Δέσμης, ενώ οι απόφοιτοι των τμημάτων ειδικότητας των Τεχνικών Επαγγελματικών Λυκείων εξετάστηκαν στα μαθήματα Πολιτική Οικονομία, Εφαρμοσμένα Ηλεκτρονικά και Αντοχή Υλικών.

Σήμερα, τελειώνουν οι εξετάσεις για τους υποψήφιους των τριών πρώτων Δεσμών με τους υποψηφίους της Α και Β Δέσμης να εξετάζονται στη Χημεία και τους συναδέλφους τους της Γ Δέσμης στα Λατινικά. Σήμερα, επίσης, εξετάζονται στα μαθήματα "Στοιχεία Μηχανών", "Ηλεκτρικές Μηχανές" και "Ναυπηγεία" οι απόφοιτοι τμημάτων ειδικότητας των ΤΕΛ. Αύριο, πέφτει η αυλαία των εξετάσεων στα γενικά μαθήματα με τους υποψήφιους της Δ Δέσμης να εξετάζονται στα Μαθηματικά και τους αποφοίτους των τμημάτων ειδικότητας των ΤΕΛ στα μαθήματα "Οργάνωση και Διαχείριση Γεωργικών Εκμεταλλεύσεων" και"Γενική Χημεία 2".

Οι υποψήφιοι δεν αντιμετώπισαν ιδιαίτερη δυσκολία με τα χτεσινά θέματα, καθώς σύμφωνα με το υπουργείο Παιδείας δε ζητήθηκε διευκρίνιση από τα εξεταστικά κέντρα. Αναφέρθηκε όμως ότι στάλθηκε μια Οδηγία σχετικά με το μάθημα της Πολιτικής Οικονομίας, στο οποίο εξετάστηκαν οι απόφοιτοι των ΤΕΛ. Η αποστολή των θεμάτων στα εξεταστικά κέντρα άρχισε στις 7.00 το πρωί και ολοκληρώθηκε στις 7.35 για τη Δ Δέσμη και για τους αποφοίτους των ΤΕΛ λόγω του μεγάλου όγκου των θεμάτων η αποστολή διήρκεσε μία ώρα (9.30 - 10.30.Η αποστολή έγινε κανονικά και δεν υπήρξαν ουσιαστικά προβλήματα.

Οπως δήλωσε χτες ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Παιδείας Αγγ. Ζησιμόπουλος η βαθμολόγηση των γραπτών συνεχίζεται κανονικά και στο διάστημα 25 με 30 Ιούλη θα ανακοινωθούν οι βαθμοί των υποψηφίων. Ο γενικός γραμματέας του υπουργείου δήλωσε επίσης ότι η ΚΕΓΕ εκτιμά ότι δε θα υπάρχουν σημαντικές διακυμάνσεις στις βαθμολογίες, τονίζοντας ότι αυτό δεν προκύπτει από στοιχεία, αλλά αποτελεί εκτίμηση της ΚΕΓΕ με βάση τα θέματα στα οποία διαγωνίστηκαν οι υποψήφιοι.

Η αποχή στην εξέταση της Πολιτικής Οικονομίας στη Δ Δέσμη ήταν 16.87% (από 19.30% πέρσι), ενώ ο μέσος όρος αποχής στους αποφοίτους των ΤΕΛ ήταν 20.92%.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ