Πέμπτη 3 Ιούλη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Πες ποιος είναι...

ΒΡΕ καλά μας τα λέει η Βάσω Παπανδρέου, σχετικά με το ότι η "κυβέρνηση που εκλέγεται από το λαό" δεν εκπροσωπεί τα συμφέροντα του Κόκκαλη. Πλην όμως ...ανολοκλήρωτα.

***

Δηλαδή, ποιανού τα συμφέροντα εκπροσωπεί; Γιατί, του ...λαού αποκλείεται. Ολο και κάτι θα 'χαμε καταλάβει!

***

Ελα λοιπόν, πέστο! Ποιος είναι; Ο Κοπελούζος; Ο Λαμπράκης; Ο Λάτσης; Ο Βαρδινογιάννης; Ολοι μαζί; Καμιά άλλη πολυεθνική; Δε χρειάζονται ντροπές. Είμαστε γεμάτοι κατανόηση!

***

Η, μήπως, νομίζετε πως όλοι εμείς πιστεύουμε ότι αναλαμβάνετε τα υπουργεία για ...το καλό και την ευημερία της χώρας; Εσείς είστε εκσυγχρονιστές, όχι τίποτε κορόιδα...

***

Βέβαια, ούτε κι εμείς είμαστε κορόιδα και έτσι άπαντες έχουν κατανοήσει τι παιγνίδια παίζονται και, κυρίως, ότι είναι "χοντρά" παιγνίδια.

***

ΤΡΕΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ υπουργοί συσκέπτονται, προκειμένου να δούνε τις λεπτομέρειες ενός τρομακτικού νομοσχέδιο, που θα πατάξει (πάλι) την εισφοροδιαφυγή. Τι έγινε, βρε παιδιά; Ξέφυγε κανένας πλανόδιος πωλητής, ψιλικατζής ή άλλος, τέτοιος εχθρός της εθνικής οικονομίας!

***

ΔΙΑΦΩΝΕΙ η ελληνική πλευρά - λένε - στην αποχώρηση των ελληνικών στρατευμάτων από την Αλβανία. Περισσότερο επικίνδυνο από όσο αρχικά φαίνεται.

***

Διότι αν στο εξωτερικό το βρίσκουν χρήσιμο να στηρίζουν στρατιωτικά μια "κεντροαριστερή" κυβέρνηση, μπορεί στο τέλος να κρίνουν πως αυτό είναι απαραίτητο και στο εσωτερικό!

***

ΕΝ ΤΩ ΜΕΤΑΞΥ, οι Αμερικάνοι αρχίσανε πάλι τα κόλπα τους στη Βαλκανική, αυτή τη φορά στη Σερβοβοσνία, όπου ...ως εκ θαύματος αρχίσανε πάλι φασαρίες πολιτικές και κρίνονται απαραίτητοι κάποιοι χρήσιμοι σύμβουλοι.

***

Ολοι λένε, λοιπόν, πως οι ΗΠΑ ετοιμάζουν νέα παρέμβαση στο συγκεκριμένο χώρο. Τι παρέμβαση δηλαδή, μήπως ...φύγανε και ποτέ;

***

ΔΩΡΑΚΙ κάμποσων φοροαπαλλαγών, για μια ακόμα φορά στους εφοπλιστές από την κυβέρνηση, αυτή τη φορά για τους αλλοδαπούς εργαζόμενους που θα προσλαμβάνουν. Ετσι. Να μην ξεχνάμε και τις υποχρεώσεις μας... Αλλωστε, η κυβέρνηση εκπροσωπεί τα συμφέροντα και αυτών...


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ