Τετάρτη 9 Ιούλη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
χεράκια

ΜΕ ΤΑΧΕΙΣ ρυθμούς και χωρίς να περιμένουν την ανακοίνωση των οριστικών τελικών αποτελεσμάτων, οι Σοσιαλιστές της Αλβανίας προγραμματίζουν τις επόμενες κινήσεις τους, όσον αφορά τη διακυβέρνηση και τη μελλοντική πορεία που θα πρέπει να χαράξει η χώρα (σελίδα 11).

ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ και την ουσία των θέσεων της κυβέρνησης, που παρουσίασε στο πλαίσιο του "κοινωνικού διαλόγου" για τις εργασιακές σχέσεις, καταγγέλλει σε ανακοίνωσή του το Συνδικάτο Κλάδων Ενδυσης, μια και οι θέσεις αυτές "στόχο έχουν την ανατροπή των εργασιακών σχέσεων στη λογική της "Λευκής Βίβλου" και απαντούν στα αιτήματα του ΣΕΒ για πλήρη ασυδοσία" (σελίδα 13).

ΣΕ 15 ΔΙΣ. δραχμές περίπου ανέρχεται το οικονομικό όφελος που είχε το δημόσιο από τη μεγάλης διάρκειας απεργιακή κινητοποίηση των καθηγητών δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και σε αντίστοιχο ύψος η οικονομική ζημιά που υπέστησαν οι καθηγητές από τη συμμετοχή τους στην απεργία (σελίδα 16).

ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕΤΑΙ μέσα στον Ιούλη η τακτική ανάκριση, που διενεργούν οι ειδικοί ανακριτές - εφέτες για την υπόθεση της προμήθειας 1.100.000 ψηφιακών παροχών του ΟΤΕ από τις εταιρίες ΙΝΤΡΑΚΟΜ και ΖΗΜΕΝΣ την άνοιξη του 1994. Τρία χρόνια τώρα ερευνάται το περίφημο "σκάνδαλο" των ψηφιακών και, όπως δείχνουν τα πράγματα, "ώδινεν όρος και έτεκε μυν" ή "πολύ κακό για το τίποτε"! (σελίδα 20).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ