Παρασκευή 2 Μάη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
"Κάναμε απλά το χρέος μας"

Μια συγκινητική εκδήλωση έγινε χτες στα γραφεία του συνδικάτου οικοδόμων Αθήνας, για να τιμηθούν δύο παλαίμαχοι συνδικαλιστές οικοδόμοι, για την ανεκτίμητη προσφορά τους στους αγώνες.

Τιμώμενα πρόσωπα, ο Λάμπρος Ζήσιμος και ο Χρήστος Κίκηρας,βραβεύθηκαν με αναμνηστικές πλακέτες, που τους απένειμε ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Α. Ζαζόπουλος.

Το άνοιγμα της εκδήλωσης έγινε από τον πρόεδρο του συνδικάτου οικοδόμων Αθήνας Δ. Βανδώρο,ο οποίος έκανε μια σύντομη αναδρομή στους αγώνες και στις κατακτήσεις του κινήματος των οικοδόμων.

Στη σύντομη παρέμβασή του ο Α. Ζαζόπουλος τόνισε: "Σταθήκατε μεγάλοι δάσκαλοι για μας τους νεότερους και μας μπολιάσατε με οράματα και ιδανικά".Παίρνοντας το λόγο ο Λάμπρος Ζήσιμος, τόνισε ότι έκανε απλά το καθήκον του και τίποτα περισσότερο. "Γιατί, είπε, καθήκον όλων των εργαζομένων είναι ο αγώνας και η ταξική πάλη που σήμερα είναι αναγκαία όσο ποτέ".

Ο Χρήστος Κίκηρας ευχαρίστησε για το ότι οι νεότεροι συνδικαλιστές επέλεξαν να τον τιμήσουν τη μέρα της εργατικής τάξης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ