Τρίτη 3 Ιούνη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Ο... διάλογος του μπεϊμπιλίνο...

Φαίνεται πως το 'χει μάθει καλά το μάθημα του "κοινωνικού διαλόγου" ο υφυπουργός Οικονομικών, Γ. Δρυς. Κατά τη διάρκεια πρόσφατης περιοδείας του στο χωριό Λιαπάδες της Κέρκυρας, τέθηκαν υπόψη του από τον κοινοτικό σύμβουλο, Θ. Νίνο, τα προβλήματα των εργαζόμενων, μεταξύ των οποίων και η αλλαγή που γίνεται, με ευθύνη της κυβέρνησης, στο τρόπο καταπολέμησης του δάκου της ελιάς. Μέθοδος, που η αποτελεσματικότητά της αμφισβητείται από τους αγρότες.

"Δεν απαντάω στο ΚΚΕ και τους κομμουνιστές, είναι γνωστό ποιοι είστε", ήταν η προκλητική απάντηση του υφυπουργού, που άφησε για μια στιγμή άφωνους τους παριστάμενους. Για μια στιγμή, όμως, γιατί αμέσως πήρε το λόγο άλλος αγρότης και ζήτησε αυτός απάντηση, σαφή και συγκεκριμένη από τον υφυπουργό. Και ο... εκσυγχρονιστής υφυπουργός: "Σε σένα δεν απαντάω, γιατί όταν εγώ αγωνιζόμουν εσύ φορούσες μπεϊμπιλίνο"!!!

Περιττό να πούμε ότι η προκλητική στάση του υφυπουργού ξεσήκωσε θύελλα αποδοκιμασιών από τους παραβρισκόμενους Λιαπαδίτες, που τον ανάγκασαν να τα μαζέψει και να φύγει άρον άρον...


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ