Παρασκευή 18 Απρίλη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΣΟΦΤΕΞ
Ο πρόεδρος διέλυσε τη συγκέντρωση!

Διέλυσε πραξικοπηματικά χτες τη συγκέντρωση των εργαζομένων και έφυγε για "διαβουλεύσεις" μόνος του στο υπουργείο Εργασίας, ο πρόεδρος του σωματείου της ΣΟΦΤΕΞ, Γ. Ιμπρης!

Χτες στις 12 το μεσημέρι, οι εργαζόμενοι της επιχείρησης άρχισαν να συγκεντρώνονται στην πύλη του εργοστασίου, προκειμένου - όπως είχαν αποφασίσει στην προχτεσινή τους συνέλευση - να προχωρήσουν με πορεία προς το υπουργείο Εργασίας. Ο Γ. Ιμπρης "ανακάλυψε" ξαφνικά ότι η συμμετοχή δεν ήταν καλή και άρχισε να φωνάζει "διαλυθείτε! Δεν πάμε έτσι"! Πριν οι εργαζόμενοι προλάβουν καλά - καλά να καταλάβουν τι έγινε, ο πρόεδρος και οι ΠΑΣΚίτες σύμβουλοι του σωματείου έφυγαν να πάνε στο υπουργείο να καταθέσουν το ψήφισμα μόνοι τους!

Η αλήθεια είναι ότι ο ίδιος συνδικαλιστής, τις προηγούμενες μέρες, με διάφορους τρόπους, είχε "φιλότιμα" προσπαθήσει να αναστείλει την κινητοποίηση. Αφού δεν κατάφερε να "πείσει" τη συνέλευση, προτίμησε την πραξικοπηματική διάλυση της κινητοποίησης! Ο ίδιος διαπραγματεύτηκε πίσω από τις πλάτες των εργαζομένων "προσφορά" παράδοσης της εταιρίας στα χέρια τραπεζών του Λονδίνου, στην οποία μπαίνει όρος για 500 απολύσεις!


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ