Παρασκευή 18 Απρίλη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 24
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΜΑΓΝΗΣΙΑ
Εκοψαν έργα υποδομής

Τον αποκλεισμό 16 έργων στην περιοχή της Θεσσαλίας από την Επιτροπή Παρακολούθησης του Περιφερειακού Επιχειρησιακού Προγράμματος (ΠΕΠ) Θεσσαλίας, με το πρόσχημα ότι είναι "μικρά", καταγγέλλουν οι βουλευτές του ΚΚΕ Ν. Γκατζής και Στ. Παναγιώτου με Ερώτηση που κατέθεσαν στη Βουλή προς τους υπουργούς Εθνικής Οικονομίας Γ. Παπαντωνίου και Εσωτερικών Αλ. Παπαδόπουλο.

Οι κομμουνιστές βουλευτές αναφέρουν στην Ερώτησή τους: "Ειδικότερα στο Νομό Μαγνησίας, σύμφωνα με πληροφορίες του τοπικού Τύπου, "κόβονται", ουσιαστικά με προσχηματικούς λόγους, τα έργα "Μελέτη επιχείρησης αποχέτευσης στην Κοινότητα Κεραμιδίου" προϋπολογισμού 40 εκατομμυρίων, "Βελτίωση επαρχιακού οδικού δικτύου Νομού Μαγνησίας" προϋπολογισμού 241 εκατομμυρίων, "Επισκευή παραδοσιακού κτιρίου Λυκείου Ελληνίδων" προϋπολογισμού 39 εκατομμυρίων, "Δρόμος Πινακάτες - Καλά Νερά" προϋπολογισμού 20 εκατομμυρίων και "Παράκαμψη Καναλάκι - Πορταριά" προϋπολογισμού 25 εκατομμυρίων".

Οι βουλευτές του ΚΚΕ ρωτούν τους υπουργούς, "ποια είναι τα μέτρα που πρόκειται να πάρει η κυβέρνηση και πότε ώστε τα παραπάνω έργα να πραγματοποιηθούν το συντομότερο δυνατό, επειδή δίνουν λύση σε οξύτατα προβλήματα των κατοίκων του Νομού Μαγνησίας".


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ