Παρασκευή 18 Απρίλη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 24
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Συνεχίζεται η πανεξόρμηση

Η μάχη της ενημέρωσης για τις θέσεις και τους στόχους που θέτει η ΚΝΕ, καθώς και για τις προοπτικές που διαφαίνονται για το νεολαιίστικο κίνημα, συνεχίζεται στα πλαίσια της πανεξόρμησης που πραγματοποιεί η Οργάνωση, ενόψει του 7ου Συνεδρίου της. Κνίτες και Κνίτισσες από όλη τη χώρα επιχειρούν πλατύ άνοιγμα στη νεολαία, στους χώρους όπου αυτή εργάζεται, μορφώνεται, ζει και μεγαλώνει, μεταδίδοντας προς κάθε γωνιά το σύνθημα για "Νεανική αντεπίθεση στον ιμπεριαλισμό, με το ΚΚΕ για το σοσιαλισμό".

Η ΚΝΕ επικοινωνεί καθημερινά με τους νέους ανθρώπους, μεταδίδοντάς της το μήνυμα για αντεπίθεση και αντίσταση ενάντια στις επιδιώξεις του μεγάλου κεφαλαίου. Ενάντια σε όλους αυτούς που καλλιεργούν στη νέα γενιά την ηττοπάθεια και το συμβιβασμό, με μοναδικό σκοπό τη χειραγώγησή της. Η ΚΝΕ καλεί τη νεολαία, μέσα και από το νεολαιίστικο κίνημα, να συντονίσει και να συγκροτήσει τη δράση και την πάλη της, ώστε όλοι μαζί από κοινού να απαιτήσουν και να διεκδικήσουν όλα όσα δικαιούνται, και όλα όσα τους ανήκουν.

Σήμερα, από νωρίς το πρωί, αλλά και το απόγευμα οι νέοι κομμουνιστές θα βρίσκονται στη Ζήνωνος, στα Χαυτεία, στην πλατεία Κάνιγγος και την Ακαδημίας, όπου θα μιλούν με τους περαστικούς, θα μοιράζουν έντυπο υλικό της Οργάνωσης και θα ενημερώνουν για τις θέσεις και τους στόχους της Οργάνωσης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ