Παρασκευή 18 Απρίλη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Σφραγίστηκε, αλλά λειτουργεί το Θέατρο ΦΙΞ

Υπάλληλοι του Δήμου Θεσσαλονίκης, μετά τη σχετική εισαγγελική παρέμβαση, σφράγισαν χτες το μεσημέρι το Θέατρο στο ΦΙΞ, όπου ο θίασος του Λάκη Λαζόπουλου παρουσιάζει την "Κυριακή των Παπουτσιών" και το οποίο λειτουργεί χωρίς άδεια.

Μετά από το θόρυβο που δημιουργήθηκε το τελευταίο διάστημα και προκάλεσε την παρέμβαση του εισαγγελέα, ο Δήμος Θεσσαλονίκης έδωσε εντολή να σφραγιστεί ο χώρος, χωρίς όμως να πάρει κανένα μέτρο για να παραμείνει κλειστός. Ετσι παρά το ότι το Θέατρο αυτό δεν πληροί τους απαραίτητους όρους πυρασφάλειας, λίγες ώρες αργότερα, με ευθύνη του ιδιοκτήτη, άνοιξαν οι πόρτες και η παράσταση πραγματοποιήθηκε κανονικά.

Πολλές φορές υπάλληλοι του δήμου σφράγισαν για τον ίδιο λόγο τα δύο κέντρα διασκέδασης που λειτουργούν στο χώρο του ΦΙΞ και κατά τον ίδιο τρόπο ο ιδιοκτήτης άνοιγε τις πόρτες, χωρίς καμία κύρωση.

Στην προκειμένη όμως περίπτωση εμπλέκεται και ο ΟΠΠΕ, που νοικιάζει το χώρο για να φιλοξενηθούν οι παραστάσεις του κ. Λαζόπουλου. Συμπράττει δηλαδή σε μία παράνομη πράξη. Ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά τις χτεσινές εξελίξεις παρουσιάστηκε σε ρόλο "Πόντιου Πιλάτου".


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ