Σάββατο 24 Μάη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΚΚΕ
"Μόνο πλασιέ ναρκωτικών θυμίζουν"

Με αφορμή τις απαράδεκτες δηλώσεις της κυβέρνησης και την ακόμα πιο απαράδεκτη πρακτική των, δήθεν, "αριστερών" και "κεντροαριστερών" του μεσαιωνικού "εκσυγχρονισμού", το Γραφείο Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση, με αφορμή τις εξελίξεις γύρω από το ζήτημα των τοποθετήσεων του Γ. Παπανδρέου:

"Στο έπακρο εκτεθειμένοι είναι η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, που με τη στάση τους κάλυψαν τον Γ. Παπανδρέου και τις απαράδεκτες δηλώσεις του για το χασίς. Αναλαμβάνουν έτσι όλη την ευθύνη, πρώτος από όλους ο ίδιος ο πρωθυπουργός.

Η εξοικείωση με τα ναρκωτικά, μέσα από το διαχωρισμό τους σε σκληρά και μαλακά, μπορεί να συμφέρει ορισμένους, όμως είναι ασυμβίβαστη με τα όνειρα και τους πόθους της νέας γενιάς για μια καλύτερη ζωή. Αν η αντίσταση στη ναρκομανία, όπως προτείνει το ΚΚΕ, σημαίνει αναχρονισμό, όπως ισχυρίστηκε ανερυθρίαστα εκπρόσωπος του ΣΥΝ, τότε να αναζητήσουν τον "εκσυγχρονισμό" τους στον κόσμο της ναρκοϋποταγής.

Τέτοιες δηλώσεις, που μόνο πλασιέ ναρκωτικών θυμίζουν, αποκρούονται από τους εργαζόμενους και τη νεολαία.

Το ΚΚΕ καλεί σε αγώνα κατά όλων των ναρκωτικών.Αυτός ο αγώνας συνδέεται με τη γενικότερη πάλη για τα δικαιώματα της νέας γενιάς στη ζωή".


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ