Πέμπτη 5 Δεκέμβρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Εκδηλώσεις Επιτροπών Ειρήνης
  • Εκδήλωση, αφιερωμένη στην ειρήνη και στην τέχνη, διοργανώνει η Επιτροπή Ειρήνης Κερατσινίου,το Σάββατο 7 Δεκέμβρη,στο Πολιτιστικό Κέντρο "Μελίνα Μερκούρη" (Εμ. Μπενάκη 70, Αμφιάλη), κατά τη διάρκεια της οποίας θα τιμηθεί ο θεατρικός συγγραφέας Ιάκωβος Καμπανέλλης,με αναμνηστική πλακέτα, την οποία θα του προσφέρει ο πρόεδρος της ΕΕΔΥΕ, Ευάγγελος Μαχαίρας.Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, που θα περιλαμβάνει θέατρο, μουσική, χορό και τραγούδι, μαθητές των σχολείων της περιοχής θα δώσουν τα δικά τους μηνύματα για την ειρήνη. Η Επιτροπή καλεί όλους τους πολίτες και τους κατοίκους της περιοχής να παρευρεθούν για να "υψώσουμε τα μηνύματα της ειρήνης πάνω από "τις αυλές των θαυμάτων της πόλης μας"".
  • Σε μια όμορφη μουσική βραδιά, καλεί τους φίλους της ειρήνης η Επιτροπή Ειρήνης Καλλιθέας,την Παρασκευή, 13 Δεκέμβρη,στην ταβέρνα "Μπάρμπα Δήμος" στις 9 το βράδυ.
  • Συνεχίζει να λειτουργεί το Παζάρι της ΕΕΔΥΕ,στα γραφεία της, Θεμιστοκλέους 48, 1ος όροφος. Ωρες λειτουργίας από τις 10 π.μ. μέχρι τις 8 μ.μ. Τα Σάββατα από τις 10 π.μ. ως τις 4 μ.μ. και τις Κυριακές κλειστά. Θα διαρκέσει μέχρι τις 10 Γενάρη 1997.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ