Παρασκευή 6 Δεκέμβρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
Δε θα περάσει η υπονόμευση των ΤΕΦΑΑ

Το εκπαιδευτικό προσωπικό και οι φοιτητές του Τμήματος Επιστημών Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού είναι αποφασισμένοι να μην επιτρέψουν να περάσουν τα σχέδια υπονόμευσης και δυσχέρειας της λειτουργίας του Τμήματος. Αυτό προέκυψε από τη χτεσινή γενική συνέλευση του συλλόγου μελών ΔΕΠ και ΕΕΠ των ΤΕΦΑΑ που πραγματοποιήθηκε με την παρουσία πολλών φοιτητών.

Στη γενική συνέλευση αποφασίστηκε να συνεχιστεί κανονικά η λειτουργία του Τμήματος, μέχρι και τις γιορτές των Χριστουγέννων, ένα διάστημα που θα περιμένει και απαντήσεις από το υπουργείο Παιδείας για τα πολλά και οξυμένα προβλήματα του Τμήματος. Αμέσως μετά τις γιορτές, αν η στάση του υπουργείου παραμείνει η ίδια το εκπαιδευτικό προσωπικό θα προβεί σε δυναμικές κινητοποιήσεις, μέχρι και "κλείσιμο".

Η κοινότητα του ΤΕΦΑΑ αντιδρά στα σχέδια του υπουργείου Παιδείας για κατάργηση των ΤΕΦΑΑ, κάτι που ειπώθηκε από τον υπουργό Παιδείας στη συνάντηση που είχε την περασμένη Δευτέρα με τον πρόεδρο του Τμήματος Ν. Σημεωνίδη και τον πρύτανη του Πανεπιστημίου Αθήνας Π. Γέμτο, καθώς και σε μια σειρά ενεργειών της ηγεσίας του υπουργείου Παιδείας, που στόχο έχουν την υπονόμευση του Ιδρύματος.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ