Κυριακή 15 Δεκέμβρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 33
ΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΙΩΑΝΝΙΝΑ
Εκλέγουν νέα Συνοικιακά Συμβούλια

Τα νέα Συνοικιακά Συμβούλια της πόλης τους εκλέγουν σήμερα οι δημότες Ιωαννίνων. Με την πεποίθηση πως ο λαϊκός αυτός θεσμός μπορεί να γίνει όργανο διεκδίκησης και πάλης για τα μικρά και μεγάλα προβλήματα των δημοτών, στις εκλογές μετέχει, με υποψηφίους της σε όλα τα Συνοικιακά Συμβούλια, η "Συνοικιακή Αγωνιστική Ενότητα".

Με ανακοίνωσή της, η "Συνοικιακή Αγωνιστική Ενότητα" καλεί τους Γιαννιώτες να τη στηρίξουν και να αγωνιστούν μαζί για μια Τοπική Αυτοδιοίκηση με διοικητική και οικονομική αυτοτέλεια, που θα διεκδικεί πόρους από τον κρατικό προϋπολογισμό και θα εκφράζει τα πραγματικά συμφέροντα του λαού και της Αυτοδιοίκησης. Τους καλεί, ακόμα, να αγωνιστούν μαζί για την επίλυση τοπικών προβλημάτων, όπως η κυκλοφοριακή αποσυμφόρηση, η ορθολογική διαχείριση των απορριμμάτων, η αναβάθμιση της συγκοινωνίας, η απόδοση στο δήμο δημόσιων εκτάσεων που έχουν διάφορα υπουργεία, η δημιουργία νέων σχολικών κτιρίων και άλλα.

"Καλούμε όλους εσάς που θέλετε μια αγωνιστική αντιμετώπιση των προβλημάτων, πέρα από κομματική τοποθέτηση, να υπερψηφίσετε το δικό σας συνδυασμό. Για να δημιουργήσουμε όλοι μαζί μέσα από τους φορείς της συνοικίας και της πόλης ένα μέτωπο αντίστασης και πάλης στα προβλήματα που μας απασχολούν, κόντρα στην αντιλαϊκή πολιτική", καταλήγει σε ανακοίνωσή της η "Συνοικιακή Αγωνιστική Ενότητα".


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ