Κυριακή 15 Δεκέμβρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 33
ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Εκλογές στην Ενωση Συλλόγων Γονέων Περιστερίου σήμερα

Εκλογές, για την ανάδειξη νέου ΔΣ στην Ενωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Περιστερίου, πραγματοποιούνται σήμερα από τις 9.30 π.μ. έως τις 12 το μεσημέρι, στα γραφεία της Ενωσης (όπισθεν ιερού ναού Ευαγγελίστριας).

Οπως σημειώνει η Ενωση στο κάλεσμα, το διάστημα Δεκέμβρης '94 - Δεκέμβρης '96 ήταν δυο χρόνια αγωνιστικής υπεράσπισης της δημόσιας δωρεάν παιδείας. Στο ενεργητικό της η Ενωση είχε 60 συσκέψεις ενημέρωσης γονιών, οχτώ συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας μαζί με τον Σύλλογο Δασκάλων και Νηπιαγωγών και τα εργατικά σωματεία, καθώς και ενημέρωση των βουλευτών της Β Αθήνας για τα προβλήματα. Κατέκτησαν 40% αύξηση των δαπανών λειτουργίας των σχολείων, διορισμό 10 δασκάλων μουσικής στα δημοτικά, 15 δασκάλων για τα κενά των δημοτικών, δεκάδες ερωτήσεις για το κτιριακό - δημιουργική απασχόληση κατατέθηκαν στη Βουλή κ. ά.

Η Ενωση καλεί τους αντιπροσώπους των Συλλόγων Γονέων να συμμετέχουν στις εκλογές και να δυναμώσουν τον κοινό αγώνα για την ενίσχυση και αναβάθμιση του δημόσιου δωρεάν χαρακτήρα της παιδείας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ