Σάββατο 23 Μάρτη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 9
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Συλλυπητήρια και προσφορά στη μνήμη του
  • Ο πρέσβης της Ρουμανίας στην Αθήνα Κριατιάν Ιονέσκου έστειλε το εξής συλλυπητήριο τηλεγράφημα στην οικογένεια και τη συντρόφισσά του Δ. Ραβάνη - Ρεντή Ακαλα:

"Με βαθιά λύπη έμαθα για το θάνατο του συζύγου σας Δημήτρη Ραβάνη - Ραντή, πραγματικού φίλου και λάτρη της Ρουμανίας. Σας παρακαλούμε, σ' αυτές τις πολύ δύσκολες στιγμές, να δεχτείτε τα βαθύτατα συλλυπητήρια εκ μέρους των μελών της Πρεσβείας της Ρουμανίας και εμού προσωπικά".

  • Η Πανελλήνια Ενωση Αγωνιστών και Φίλων της ΕΠΟΝ (ΠΕΑΦΕ) προσφέρει 50.000 δραχμές στη μνήμη του αξέχαστου συναγωνιστή μας Δημήτρη Ραβάνη - Ρεντή προς τιμήν του 15ου Συνεδρίου του ΚΚΕ.
  • "Ο θάνατος του Δημήτρη Ραβάνη - Ρεντή είναι μια μεγάλη απώλεια για τη μαχόμενη λογοτεχνία",αναφέρει το ΔΣ του Κέντρου Μαρξιστικών Ερευνών."Εφυγε από κοντά μας μια μαρξιστική πνευματική προσωπικότητα, που αφιερώθηκε με πάθος στον αγώνα για την κοινωνική πρόοδο, την εθνική ανεξαρτησία και το σοσιαλισμό. Η πλούσια προσφορά του στον πολιτισμό και στον αγώνα αφήνει μια λαμπρή παρακαταθήκη για τις μελλοντικές γενιές".

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ