Σάββατο 4 Μάη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
χεράκια

ΑΣΦΑΛΙΤΕΣ έκαναν την εμφάνισή τους χτες σε γενική συνέλευση των απεργών της καπνοβιομηχανίας "Κεράνης" μέσα στο Εργατικό Κέντρο Πειραιά, το οποίο και προειδοποιεί την κυβέρνηση ότι οι εργαζόμενοι δεν πρόκειται να ανεχθούν την αναβίωση του "συνδικαλιστικού της ασφάλειας" (σελίδα 21).

ΣΤΑΣΕΙΣ εργασίας για ανθρώπινο ωράριο και συλλογική σύμβαση εργασίας, κάνουν σήμερα οι εργαζόμενοι στο πολυκατάστημα ΠΡΑΚΤΙΚΕΡ. Αλληλεγγύη από άλλα εργατικά σωματεία και βιοτέχνες (σελίδα 21).

ΑΔΕΛΦΕΣ πόλεις από προχτές οι Δήμοι Αγίος Δημητρίος και "Νίκος Μπελογιάννης" της Ουγγαρίας (σελίδα 22).

ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗ μεταβίβαση των βρεφονηπιακών σταθμών και άλλων υπηρεσιών κοινωνικού χαρακτήρα στους ΟΤΑ εξήγγειλε χτες ο Α. Τσοχατζόπουλος (ΣΕΛΙΔΑ 24).

ΤΟ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΟ Συμβούλιο Θεσσαλονίκης αποφάσισε ότι το εργοστάσιο χρυσού πρέπει να εγκατασταθεί εκτός των ορίων του Στρυμονικού Κόλπου (σελίδα 25).

ΜΕΘΟΔΕΥΜΕΝΕΣ κινήσεις εναντίον του το τελευταίο δεκαπενθήμερο, καταγγέλλει μέσα από τη φυλακή ο Γιώργος Μπαλάφας (σελίδα 26).

ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ να προχωρήσουν σε δυναμικές κινητοποιήσεις δηλώνουν οι αστυνομικοί, αν εξαιρεθούν από το νομοσχέδιο για το μισθολόγιο των στρατιωτικών (σελίδα 26).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ