Σάββατο 4 Μάη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Εκδηλώσεις της ΚΟ Μαγνησίας

Στα πλαίσια της εξόρμησης για την ενημέρωση του λαού σχετικά με τις Θέσεις του 15ου Συνεδρίου του Κόμματος, η ΝΕ Μαγνησίας του ΚΚΕ διοργανώνει, τη Δευτέρα 5 Μάη 1996, στα νέα γραφεία της επί της οδού Αντωνοπούλου 41, στον 4ο όροφο, εκδήλωση - συζήτηση με θέμα: "Το 15ο Συνέδριο και οι θέσεις του ΚΚΕ για τις γυναίκες". Την παρουσίαση των θέσεων θα κάνει η Βέρα Νικολαϊδου,μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

Επίσης, την Τετάρτη 8 - 5 - 96, στις 7 μμ, στο Δημαρχείο Βόλου, η ΝΕ μαζί με το Ιστορικό Τμήμα του ΚΚΕ, θα κάνουν την παρουσίαση των βιβλίων "ΔΟΚΙΜΙΟ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΟΥ ΚΚΕ, Α ΤΟΜΟΣ, 1918 έως 1949" και "ΕΠΙΣΗΜΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΟΥ ΚΚΕ, 7ος ΤΟΜΟΣ, 1949 έως 1955".

Την παρουσίαση θα κάνουν ο Μ. Μαϊλης,μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και ο Τ. Μαμάτσης,επικεφαλής του Ιστορικού Τμήματος του Κόμματος.

Αύριο η Νομαρχιακή Συνδιάσκεψη

Στο μεταξύ, αύριο Κυριακή, με τη Νομαρχιακή Συνδιάσκεψη που πραγματοποιείται στο Δημαρχείο της Νέας Ιωνίας, λήγουν, ουσιαστικά, οι προσυνεδριακές εργασίες της ΚΟ Μαγνησίας του ΚΚΕ.

Τα τρία κείμενα του 15ου Συνεδρίου - Πρόγραμμα, Απολογισμός Δράσης της ΚΕ και το Καταστατικό - διαβάστηκαν και μελετήθηκαν, όχι μόνο από τα μέλη του Κόμματος, αλλά και από σημαντικό αριθμό οπαδών και φίλων του κι άλλους πολίτες. Η μελέτη και οι συζητήσεις γύρω απ' αυτά τα τρία κείμενα κι ιδιαίτερα του Προγράμματος, ανέβασαν το ιδεολογικό επίπεδο των κομμουνιστών κι αναδείχτηκαν τα κομμουνιστικά χαρακτηριστικά του μέλους του Κόμματος.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ