Τρίτη 14 Μάη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 24
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΓΕΩΤΕΧΝΙΚΟΙ
Ετοιμάζουν "λουκέτο" για το υπουργείο Γεωργίας

Λουκέτο στο υπουργείο Γεωργίας ετοιμάζονται να βάλουν οι γεωτεχνικοί, εφόσον, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Γεωτεχνικών Δημοσίων Υπαλλήλων, δεν ψηφιστεί μέχρι αύριο στη Βουλή η ρύθμιση που προβλέπει την καταβολή των επιδομάτων.

Εκπρόσωποι των γεωτεχνικών δήλωναν χτες πως θα προχωρήσουν άμεσα σε απεργία διαρκείας - το πιο πιθανόν από την ερχόμενη Δευτέρα - αφού η κοροϊδία, ο εμπαιγμός και η αδιέξοδη πολιτική της ηγεσίας του υπουργείου Γεωργίας για την ικανοποίηση των αιτημάτων τους και για τα οποία είχε δεσμευτεί να επιλύσει, δεν επιτρέπουν άλλα όρια αντοχής. Η ΠΟΓΕΔΥ επισημαίνει πως για την ανεπανόρθωτη ζημιά, που θα υποστεί ο Ελληνας αγρότης (καθυστερήσεις στις επιδοτήσεις, στα επιλέξιμα και στην εφαρμογή των ολοκληρωμένων προγραμμάτων, καθώς και στους κινδύνους στη δημόσια υγεία και το καταναλωτικό κοινό) την ευθύνη φέρει εξ ολοκλήρου ο υπουργός Γεωργίας και η κυβέρνηση.

Στην ίδια κατεύθυνση συνεδριάζει σήμερα το ΔΣ της Πανελλήνιας Ενωσης Γεωπόνων Δημοσίων Υπαλλήλων (ΠΕΚΔΥ), ενώ αύριο αναμένεται να γίνει συνάντηση των ΔΣ των Συλλόγων Εργαζομένων στο υπουργείο Γεωργίας, ώστε να οριστικοποιηθεί η στάση τους.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ