Σάββατο 1 Ιούνη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΧΕΡΑΚΙΑ

ΜΕ 4ΩΡΗ κατάληψη των γραφείων του ΕΣΔΚΝΑ αντέδρασαν χτες οι κάτοικοι του Αυλώνα στις μεθοδεύσεις της κυβέρνησης να χωροθετηθεί "σώνει και καλά" Ολοκληρωμένη Εγκατάσταση Διαχείρισης Απορριμμάτων στην περιοχή τους (σελίδα 15).

ΔΙΚΗΓΟΡΟ που διατέλεσε "υπουργός" Εργασίας της χούντας και μέλος της Συμβουλευτικής του Παπαδόπουλου, διόρισε μέλος του Ανώτατου Πειθαρχικού Συμβουλίου των δικηγόρων ο υπουργός Δικαιοσύνης (σελίδα 16).

ΕΦΕΣΗ κατά του Ιωσήφ Βαγιωνή, άσκησε χτες ο εισαγγελέας Εφετών. Στο μεταξύ, την παραίτησή της αναγκάστηκε να υποβάλει χτες στο MEGA η Ελλη Στάη, μετά την απαράδεκτη προχτεσινή της εκπομπή (σελίδα 16).

ΣΤΗ ΣΥΡΡΙΚΝΩΣΗ και την καταστροφή αντί της ανάπτυξης, οδηγεί εκβιαστικά την Ενωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Καρδίτσας η ΑΤΕ, αρνούμενη τη χρηματοδότησή της (σελίδα 19).

ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΘΕΙ το ψευδεπίγραφο νομοσχέδιο για την... ανεργία απαιτεί η Ομοσπονδία Οικοδόμων. Για "σοβαρές ενστάσεις" στο άρθρο 11 κάνει λόγο η ΓΣΕΕ... (σελίδα 11).

Ο ΝΕΟΣ πρωθυπουργός του Ισραήλ είναι ο Μπέντζαμιν Νετανάνχιου. Με διαφορά μερικών χιλιάδων ψήφων, ο Σιμόν Πέρες έχασε την εκλογική μάχη και διαψεύδει κατηγορηματικά το ενδεχόμενο να σχηματίσει κυβέρνηση εθνικής ενότητας με το Λικούντ (σελίδα 7).

Η ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ Ενωση προειδοποίησε την αλβανική κυβέρνηση να επαναλάβει την εκλογική διαδικασία στις περιοχές όπου διαπιστώθηκαν παρατυπίες, διότι σε διαφορετική περίπτωση "θα υπάρξουν αρνητικές συνέπειες" στις σχέσεις Τιράνων - Βρυξελλών (σελίδα 7).

ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ που διεξήχθησαν χτες στην Ιρλανδία, οι υποστηρικτές του Ιρλανδικού Δημοκρατικού Στρατού (ΙΡΑ) εύκολα συγκέντρωσαν τις απαιτούμενες ψήφους, ώστε να αντιπροσωπευτούν στις διαπραγματεύσεις για το μέλλον της Βόρειας Ιρλανδίας (σελίδα 8).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ