Σάββατο 1 Ιούνη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Μια πρωτιά και μια διαπίστωση

Χτες στο ογκολογικό νοσοκομείο του ΙΚΑ "Γ. Γεννηματάς" - πρώην 6ο Θεραπευτήριο - έγινε εκπαίδευση 80 γιατρών από δημόσια και ιδιωτικά νοσοκομεία πάνω στα λέιζερ, στην πλαστική επανορθωτική χειρουργική. Τη δραστηριότητα αυτή ανακοίνωσε χτες ο διευθυντής του νοσοκομείου "Γ. Γεννηματάς" Θ. Πουλόπουλος, σχολιάζοντας: "Τώρα έρχεται και ο ιδιωτικός τομέας στο δημόσιο".

Είναι μια διαπίστωση που καταρρίπτει εκείνους τους ισχυρισμούς ότι ο δημόσιος τομέας δεν μπορεί να έχει "πρωτιές" και αποδοτικότητα - αρκεί βέβαια να έχει την ανάλογη υποστήριξη και πρωτίστως της πολιτείας. Και το ΙΚΑ, δυστυχώς, δεν την έχει αυτή την υποστήριξη, αλλά αντίθετα η κυβέρνηση, όπως έδειξαν τα δυο νομοσχέδια του υπουργείου Υγείας, κινείται σε αντίθετη κατεύθυνση.

Ετσι, δυστυχώς, αυτή η "συνδρομή" έρχεται από αλλού. Χτες η κλινική πλαστικής χειρουργικής του νοσοκομείου "Γ. Γεννηματάς" οργάνωσε ένα συμπόσιο με θέμα "Τι το νέο στην πλαστική χειρουργική". Και η αίθουσα όπου έγινε το συνέδριο ήταν πολιορκημένη από εταιρίες - σπόνσορες...


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ