Τετάρτη 10 Ιούλη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Μέρες Ροκόφυλλου...

Μέρες Ροκόφυλλου θυμίζουν οι τελευταίες εξελίξεις γύρω από το θέμα του μάνατζμεντ στα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά, με τη μόνη διαφορά ότι τότε είχαν και τη χάρη της "ζωντανής σύνδεσης", ενώ τώρα είμαστε αναγκασμένοι να τις παρακολουθούμε ως ντέτεκτιβ, αφού τα πάντα εξελίσσονται στο παρασκήνιο.

Μετά από διαπραγματεύσεις επί των διαπραγματεύσεων λοιπόν, με την υποψήφια αγγλική εταιρία ΒΣΕΛ για την ανάληψη του μάνατζμεντ των Ναυπηγείων, χτες πληροφορηθήκαμε ότι οι διαπραγματεύσεις ναυάγησαν, αφού η αγγλική εταιρία τα ήθελε - και μάλιστα με ιδιαίτερα προκλητικό τρόπο απ' ό,τι λένε οι αρμόδιοι - μονά - ζυγά δικά της

Το κύριο όμως είναι ότι σύμφωνα με τα όσα μαθαίνουμε οι άνθρωποι του Κ. Σημίτη δεν το βάζουν κάτω και επειδή μάλλον το "παιχνίδι" των διαπραγματεύσεων πρέπει να έχει ενδιαφέρον, αποφάσισαν να διαπραγματευτούν με άλλους επίδοξους υποψήφιους, τους οποίους στο παρελθόν έκριναν ασύμφορους.

Ολα θυμίζουν τις μέρες εκείνες που ο Χρ. Ροκόφυλλος, ως υφυπουργός Βιομηχανίας, πασχίζοντας να υλοποιήσει τη γραμμή ξεπουλήματος των ναυπηγείων που του είχε αναθέσει η κυβέρνηση, ανακοίνωνε ότι κλείνει συμφωνίες τη μια με Γιαπωνέζους, την άλλη με Σουηδούς και ενίοτε και με Γερμανούς. Ολοι αποδείχτηκαν ανύπαρκτοι και τη συνέχεια τη γνωρίζεται.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ