Κυριακή 25 Αυγούστου 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τα δύσκολα και τα... προεκλογικά

Πριν αρκετούς μήνες, η τότε ηγεσία του υπουργείου Μεταφορών αποφάσισε, στα πλαίσια της πολιτικής της κυβέρνησης για την καλύτερη προβολή των στελεχών της, να καλέσει τηλεοπτικούς σταθμούς και να παρουσιάσει πανηγυρικά την έναρξη ενός προγράμματος που θα ανακούφιζε τους Αθηναίους και θα προσέλκυε μερικούς ψήφους στο μέλλον. Ετσι γίναμε μάρτυρες της τοποθέτησης ενός μικρού αριθμού πρόσθετων εξατμίσεων σε λεωφορεία παλιάς τεχνολογίας, έτσι ώστε τα καυσαέρια - που οι επιβάτες αντιμετωπίζουν "κατά πρόσωπο" καθημερινά - να κατευθύνονται από την οροφή των λεωφορείων στον ουρανό και όχι στα μούτρα μας.

Από τότε οι νέες εξατμίσεις συνεχίζουν να υπάρχουν μόνο σε εκείνα τα ολιγάριθμα λεωφορεία που χρησιμοποιήθηκαν στην τηλεοπτική παράσταση, επειδή προφανώς θεωρήθηκε ιδιαίτερα δύσκολο να τοποθετηθούν άλλες 600 - 800 εξατμίσεις στα υπόλοιπα παλιά λεωφορεία.

Αλλά φαίνεται ότι το πρόβλημα ξεπεράστηκε, στο φόντο των επερχόμενων εκλογών. Τι εξατμίσεις και σαχλαμάρες. Αυτά είναι δύσκολα πράγματα. Ετσι λοιπόν υπουργός Εθνικής Οικονομίας ανακοίνωσε ότι θα γίνει ανανέωση των στόλων των ΕΘΕΛ, ΗΣΑΠ, ΗΛΠΑΠ, κάτι που είναι πολύ πιο εύκολο...

Υ.Γ. Οχι, δεν είναι προεκλογική εξαγγελία, προεκλογικό ανέκδοτο είναι.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ