Κυριακή 25 Αυγούστου 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Κι άλλη "μάσα" μετά τις εκλογές

Σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στη Νομαρχία Μαγνησίας παραβρέθηκαν διάφοροι επιχειρηματίες, που ενδιαφέρονται για τη "Βαμβακουργία", η οποία παραμένει, εδώ και καιρό, κλειστή. Ανάμεσά τους και ο κ. Γιώργος Αλεξανδρίδης, μάνατζερ του "Ομίλου Βαρδινογιάννη", μέλος του ΔΣ της Εθνικής Τράπεζας και φίλος - όπως δηλώνει - του ιδιοκτήτη της "Βαμβακουργίας" κ. Μπακάλη.

Ο εν λόγω κύριος υποσχέθηκε ότι, μετά τις εκλογές, εταιρία που θα δημιουργηθεί και θ' ανήκει στον "Ομιλο Βαρδινογιάννη", θ' αναλάβει την επαναλειτουργία της "Βαμβακουργίας". Φαίνεται ότι, μετά τις εκλογές, αναμένεται κι άλλη "μάσα" χρημάτων από χρηματοδοτήσεις της Εθνικής Τράπεζας - αυτή τη φορά εκτός από τον κ. Μπακάλη, που "έφαγε τον αγλέουρα", θα περιδρομιάσει και ο κ. Βαρδινογιάννης - ενώ δεν εξασφαλίζεται ούτε το μέλλον της επιχείρησης, ούτε η εργασία όλων των εργαζομένων σ' αυτή.

Και φυσικά δεν περίμενε κανείς από τον νομάρχη Π. Σκοτινιώτη και τη φιλοκυβερνητική πλειοψηφία της διοίκησης του Εργατικού Κέντρου Βόλου, ν' αντιδράσουν σ' αυτή την προοπτική και να υποστηρίξουν τη λύση που διασφαλίζει την επιχείρηση και τους εργαζόμενους και είναι η επαναλειτουργία υπό την ευθύνη των κρατικών τραπεζών και η ένταξή της στον ΟΑΕ. Διότι αυτοί στέκονται στο πλευρό του Βαρδινογιάννη και του Μπακάλη και όχι σ' αυτό των εργαζομένων της περιοχής.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ