Σάββατο 31 Αυγούστου 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Ξετσίπωτος "εκσυγχρονισμός"

Σε προσωπικό εκλογικό της κέντρο έχει μετατρέψει το Ινστιτούτο Εργασίας (ΙΝΕ) της ΓΣΕΕ η πρόεδρός του, υποψήφια βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και σύζυγος των εξ απορρήτων του πρωθυπουργού, Πόπη Τσουκάτου! Στο δεύτερο όροφο του κτιρίου επί της οδού Εμ. Μπενάκη έχουν εγκατασταθεί συνεργεία από γνωστούς ΠΑΣΚίτες, από παιδιά που παρακολούθησαν μαθήματα στο ΚΕΚ του ΙΝΕ, ακόμα και από ορισμένους υπαλλήλους του Ινστιτούτου, που ξεφορτώνουν, φακελώνουν και αποστέλλουν το προεκλογικό υλικό της κ. Τσουκάτου! Στον 6ο όροφο του κτιρίου, όπου και το γραφείο της κ. προέδρου, έχει εγκατασταθεί άλλο, πιο στενό επιτελείο! Στη διάθεση της Π. Τσουκάτου και ολόκληρος ο μηχανισμός του ΙΝΕ, τηλέφωνα, φαξ, δακτυλογράφηση κλπ!

Και παρότι αυτή η "εκσυγχρονιστική" ξεφτίλα έχει προκαλέσει την αγανάκτηση μεγάλου μέρους του προσωπικού, υπάρχουν μέλη του ΔΣ του ΙΝΕ, που ή νίπτουν τας χείρας τους ή και συγκαλύπτουν το ΑΙΣΧΟΣ!

Επειδή, όμως, το ΙΝΕ είναι της ΓΣΕΕ και όχι της Τσουκάτου. Επειδή αυτό που γίνεται αποτελεί μέγιστη πρόκληση σε κάθε έννοια αυτοτέλειας των συνδικάτων. Επειδή ΚΑΝΕΝΑΣ δεν μπορεί να κάνει την προσωπική του ρεκλάμα με χρήματα των εργαζομένων τόσο ξετσίπωτα, καλά θα κάνει η εν λόγω κυρία να τα μαζέψει. Και αν δεν το κάνει αυτό αμέσως η ίδια, είναι υποχρεωμένη να της το επιβάλει η ίδια διοίκηση της ΓΣΕΕ.

Αρκετά τόσα χρόνια η κ. Τσουκάτου έφτιαξε το πρεστίζ της και τους προσωπικούς μηχανισμούς της μέσα από το ΙΝΕ της ΓΣΕΕ!


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ