Σάββατο 31 Αυγούστου 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Καμία ανοχή

Περιοδεία χτες στην Καισαριανή αντιπροσωπείας του Κόμματος, με επικεφαλής τη ΓΓ του ΚΚΕ

Θερμή υποδοχή επιφύλαξαν χτες το απόγευμα οι Καισαριανιώτες στην αντιπροσωπεία του ΚΚΕ, που με επικεφαλής τη Γενική Γραμματέα της ΚΕ Αλέκα Παπαρήγα περιόδευσε από τις 6.30 έως τις 9.30 στην περιοχή. Την Αλέκα Παπαρήγα συνόδευαν στην περιοδεία ο επίτιμος δήμαρχος Καισαριανής Παναγιώτης Μακρής και η ηθοποιός Αννα Φόνσου,που θα συμμετέχει στο ψηφοδέλτιο του Κόμματος στη Β Αθήνας. Μετά το τέλος της περιοδείας και απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων η Αλ. Παπαρήγα δήλωσε:

"Η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ με πιλότο την ΕΕ σκοπεύουν από τις 23 του Σεπτέμβρη, εάν έχουν μεγάλη δύναμη, να λιανίσουν τα λαϊκά στρώματα. Με νέα και πιο άγρια μέτρα. Και ένας τρόπος για να είναι ο λαός "ετοιμοπόλεμος", να "πολεμήσει" τη λιτότητα και την ανεργία, είναι να τους δείξει "κόκκινη κάρτα". Κατ' αρχήν στη ΝΔ και στο ΠΑΣΟΚ και να έχει εμπιστοσύνη στο ΚΚΕ που παίζει με καθαρά τα χαρτιά του. Οχι μόνο αντιπαλεύει το δικομματισμό, αλλά προειδοποιεί το λαό ότι ενδιαφέρονται τα δύο μεγάλα κόμματα να μετατρέψουν όλα τα άλλα μικρότερα κόμματα σε δορυφόρους τους, μετά από τις 22 του Σεπτέμβρη.

Το ΚΚΕ δεν είναι διατεθειμένο να συναινέσει σε καμίας μορφής συντηρητική πολιτική. Να μη δώσει καμία ανοχή. Το μόνο που μπορεί να κάνει και θα το κάνει αποφασιστικά, είναι με τη δύναμή του να διευκολύνει τον απεγκλωβισμό λαϊκών δυνάμεων και τη δημιουργία στην πορεία ενός μπλοκ δυνάμεων ικανού να επιβάλει βαθιές αλλαγές. Ούτε συνήγοροι του δικομματισμού, ούτε τυπικοί κατήγοροι, αλλά αληθινοί πολέμιοί του είμαστε".


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ