Σάββατο 31 Αυγούστου 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Αίσχος!

"Σας παίρνουμε από την Εργατική Εστία, εκ μέρους της κ. Ζερβάκη, που είναι υποψήφια του ΠΑΣΟΚ στην (τάδε) εκλογική περιφέρεια. Παρακαλούμε να την προτιμήσετε..."!!!

Το παραπάνω μήνυμα λαμβάνουν τηλεφωνικά, απ' ευθείας ή μέσω των αυτόματων τηλεφωνητών, τις τελευταίες μέρες, σωρηδόν κάτοικοι της πρωτεύουσας και... ξεραίνονται!

Ναι, μέχρι εκεί έφτασε η προεκλογική... τρέλα και η επαίσχυντη προσωπική, προεκλογική εκμετάλλευση δημοσίων οργανισμών - και μάλιστα οργανισμών που στηρίζονται στον οβολό των εργαζομένων, όπως η Εργατική Εστία - από τους αδίστακτους κομματάρχες του ΠΑΣΟΚ!

Δεν τους φτάνει το όργιο της ρουσφετολογίας, το οποίο έχουν αναγάγει σε επίσημη πολιτική των οργανισμών, σαν να ήταν τσιφλίκια τους. Δεν τους φτάνει η συστηματική επιλεκτική διοχέτευση πόρων και παροχών σε "ημέτερους" και στις εκλογικές τους περιφέρειες. Δεν τους φτάνουν τα προεκλογικά εγκαίνια έργων που γίνονται με χρήματα των εργαζομένων... Επιστρατεύουν τώρα και τους μηχανισμούς και τους υπαλλήλους των οργανισμών στην πιο κατάπτυστη επιχείρηση προς άγραν ψήφων και σταυρών!!!

Αλήθεια, υπολογίζονται και αυτά στο "πλαφόν" των προσωπικών προεκλογικών εξόδων των υποψηφίων; Και τι έχει να πει γι' αυτό το ΑΙΣΧΟΣ ο πολιτικός προϊστάμενος του Οργανισμού - ο υπουργός Εργασίας - ο οποίος είναι μάλιστα υποψήφιος στην ίδια εκλογική περιφέρεια με την πρόεδρο του ΟΕΕ, την κ. Ζερβάκη;


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ