Σάββατο 31 Αυγούστου 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Κι άλλος κ. Φάνης...

"Πωλούνται εισιτήρια της Εργατικής Εστίας. Πληρ. τηλ. (σ.σ. παρατίθενται δυο τηλέφωνα) Αγρίνιο"!!! Η παράξενη μικρή αγγελία δημοσιεύτηκε στο φύλλο της 27ης Αυγούστου στην εφημερίδα "Νέοι Καιροί" Αγρινίου!

Αν είναι δυνατόν (!), θα αναφωνούσαμε, αν το εξωφρενικό αυτό φαινόμενο δεν είχε προηγούμενο. Αν - όπως ξανά ο "Ρ" είχε αποκαλύψει - πριν δυο χρόνια δεν υπήρχε ανάλογη μικρή αγγελία στη "Χρυσή Ευκαιρία", που παρέπεμπε για αγορά (!) εισιτηρίων κοινωνικού τουρισμού στον μυστηριώδη... κ. Φάνη! Αν εκείνη η απάτη δεν είχε κουκουλωθεί με τον τρόπο που κουκουλώθηκε, αν και το κέντρο της είχε εντοπιστεί στο κεντρικό κατάστημα της Αγροτικής Τράπεζας στην Αθήνα!

Τότε οι αρμόδιοι της Εργατικής Εστίας είχαν κάνει λόγο για "μέτρα" που θα έπαιρναν για να μην επαναλαμβάνονται τέτοια φαινόμενα, την ώρα που χιλιάδες και χιλιάδες δικαιούχοι διαγκωνίζονται για ένα εισιτήριο του Οργανισμού. Τώρα τι έχουν να πουν άραγε; Τι έχουν να πουν για το συγκεκριμένο φαινόμενο, όπως και για άλλα πιο χοντρά και πιο σκανδαλώδη; Οπως, για παράδειγμα, να εμφανίζεται μεγάλο ξενοδοχειακό συγκρότημα της Χαλκιδικής να ζητά να πληρωθεί από τον Οργανισμό βάσει εισιτηρίων με συνεχόμενο αύξοντα αριθμό, λες και ομαδικά οι δικαιούχοι να προτίμησαν να κάνουν κοινωνικό τουρισμό στην ίδια περιοχή, την ίδια περίοδο και στο ίδιο ξενοδοχείο! Μήπως, εκτός από το "λιανικό εμπόριο" παροχών της Εργατικής Εστίας, γίνεται και χονδρική πώληση..;


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ