Τρίτη 3 Σεπτέμβρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Ετοιμοι να πουν "ναι"

Η ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα, μετά την περιοδεία της στον Ταύρο δήλωσε:

"Ο κ. Σημίτης ισχυρίστηκε ότι εάν νικήσει το ΠΑΣΟΚ, μετά τις εκλογές θα σηκώσει την ελληνική σημαία μέσα στις Βρυξέλλες, μέσα στην ΕΕ.

Θυμίζουμε ότι όταν συζητιόνταν στις Βρυξέλλες τα αγροτικά προϊόντα και ο προηγούμενος πρωθυπουργός και ο σημερινός κατέβασαν τη σημαία και τις τιμές των αγροτικών προϊόντων. Δέχτηκαν να είναι κατεβασμένες και την αγροτιά σε εξαθλίωση.

Οταν συζητήθηκε η τελωνειακή σύνδεση, λέγοντας στο λαό ότι η ευρωπαϊκή πολιτική της Τουρκίας θα διαφυλάξει και τα σύνορα της χώρας.

Είμαστε βέβαιοι ότι η κυβέρνηση Σημίτη, εάν αναδειχτεί, αλλά και η πολιτική όλων των άλλων κομμάτων που θεωρούν μονόδρομο την ΕΕ, ένα χαρακτηριστικό έχει: Πριν πάνε στις Βρυξέλλες τάζουν λαγούς με πετραχήλια. Πριν διαβούν ακόμα το κατώφλι της Κομισιόν είναι έτοιμοι να πουν "ναι" σε κάθε εντολή του πολυεθνικού κεφαλαίου, των τραπεζιτών, είναι έτοιμοι να ξεπουλήσουν την παραγωγική βάση της χώρας και τα εργατικά δικαιώματα. Αυτά τα λέει η πραγματικότητα, δεν προσθέτουμε τίποτα παραπάνω από την καθημερινή πραγματικότητα που ζει ο ελληνικός λαός τα τελευταία χρόνια".


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ