Κυριακή 8 Σεπτέμβρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΚΟΙΝΩΝΙΑ
"H αντιγραφή"

Διαβάσαμε στην "Αυγή" δήλωση του υπεύθυνου του Αγροτικού Τμήματος του ΣΥΝ ότι τα μέτρα που εξάγγειλε ο πρωθυπουργός για τον κοινωνικό - ασφαλιστικό τομέα στην αγροτιά είναι αντιγραφή του προγράμματος του ΣΥΝ! Κάτι αντίστοιχο είπε και ο εκπρόσωπος της ΠΟΛ.ΑΝ. για τα μέτρα για την οικονομία! Το ίδιο είχε καταγγείλει στην αρχή της εκλογικής περιόδου η ΝΔ, καταγγέλλοντας τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ ως "νεοφιλελεύθερο"!

Τελικά τι θα γίνει; Θα μας τρελάνετε βρε παιδιά; Κι αν είναι έτσι όπως τα λέτε, γιατί τότε ενοχλείστε, που το ΚΚΕ, ενημερώνοντας τον ελληνικό λαό ειλικρινά, του λέει ότι τα έχετε βρει σε όλα τα βασικά και απλώς κάνετε προεκλογικό παιγνίδι για την υφαρπαγή της ψήφου; Εκτός κι αν η διαφορά σας εντοπίζεται μόνο στον αήθη τρόπο που ο κ. Σημίτης λέτε ότι σας κλέβει τις προτάσεις...!

Μην ανησυχείτε! Κανείς δεν κλέβει κανέναν! Ολοι σας κλέβετε τα γραφόμενα στη Συνθήκη του Μάαστριχτ! Οι επιτελείς των Βρυξελλών πρέπει να σας καταγγείλουν όλους ότι κάνετε αντιγραφή και μάλιστα πολύ κακή αντιγραφή!


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ