Κυριακή 8 Σεπτέμβρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παραδείγματα ... ευαισθησίας

"Το ΠΑΣΟΚ απέδειξε την τριετία που πέρασε, ότι διαθέτει αποτελεσματικότητα και κοινωνική ευαισθησία"! Το 'πε κι αυτό ο Γ. Παπαντωνίου, ξεπερνώντας κάθε όριο διγλωσσίας και υποκρισίας.

Τρία μόνο παραδείγματα "κοινωνικής ευαισθησίας" της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ στην τριετία είναι αρκετά: Πρώτον, οι μισθωτοί και συνταξιούχοι - παρά τις όποιες αλχημείες τους υπουργού - υπέστησαν ακόμα μεγαλύτερη συρρίκνωση στο εισόδημά τους. Δεύτερον, χιλιάδες επαγγελματοβιοτέχνες και έμποροι, απολαμβάνοντας την "κοινωνική ευαισθησία" της κυβέρνησης... απαλλάχτηκαν πλήρως από τα βάσανα των μικροεπιχειρήσεών τους κι έβαλαν λουκέτο. Τρίτον, οι εργαζόμενοι και τα ευρύτερα λαϊκά στρώματα είδαν τις ήδη υποβαθμισμένες κοινωνικές παροχές που απολάμβαναν να "πετσοκόβονται" ακόμη περισσότερο.

Οσο για την αποτελεσματικότητα της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ, στην οποία κάθε τόσο αναφέρεται ο υπουργός, εκεί μπορούμε να του δώσουμε δίκιο, αν εννοεί τα κέρδη των κάθε είδους "αετονύχηδων" μεγαλοεπιχειρηματιών, που συνέχισαν να εκτινάσσονται στα ύψη...


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ