Τετάρτη 11 Σεπτέμβρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ
Ψήφος - επένδυση για το μέλλον

Να ξεκινήσουμε την αντεπίθεση μαζί με το λαό, τόνισαν οι υποψήφιες βουλευτίνες του ΚΚΕ στην Α' Αθήνας, Χρυσούλα Κάππου και Ζηνοβία Στασινοπούλου

Καμία ψήφος αριστερού και προοδευτικού ανθρώπου δεν πρέπει να χαθεί. Καμιά φωνή αντίστασης δεν πρέπει να σωπάσει σε αυτές τις εκλογές.Με τα παραπάνω λόγια οι υποψήφιες βουλευτίνες του ΚΚΕ στην Α Περιφέρεια της Αθήνας, Χρυσούλα Κάππου και Ζηνοβία Σταματοπούλου,έδωσαν το στίγμα αυτής της εκλογικής μάχης, κατά τη διάρκεια συγκέντρωσης που έγινε χτες το βράδυ στην πλατεία ΙΚΑ στο Νέο Κόσμο.

Μια συγκέντρωση με παλμό και ζωντάνια, μια συγκέντρωση στην οποία οι νεολαίοι κομμουνιστές έκαναν έντονη την παρουσία τους τόσο με τα συνθήματά τους όσο και με τις ερωτήσεις τους. Ερωτήσεις που αφορούν και καίνε τη νέα γενιά, ερωτήσεις για τα σημαντικά προβλήματα στην παιδεία και την οικονομία της χώρας.

Ξεκινώντας την ομιλία της η Χρ. Κάππου έκανε σφοδρή επίθεση στις τακτικές που ακολουθούν τα αστικά ΜΜΕ, προσπαθώντας να φιμώσουν τη φωνή του ΚΚΕ. Στη συνέχεια επισήμανε ότι οι εκλογές δεν πρόκειται να δώσουν λύση στα προβλήματα. Μπορούν όμως να δώσουν ένα μήνυμα αντίστασης. Η ψήφος στο ΚΚΕ θα είναι μια ισχυρή αντεπίθεση στα αντιλαϊκά μέτρα. Η σημερινή ψήφος στο ΚΚΕ δεν αφορά μόνο το παρόν. Είναι επένδυση για το μέλλον αυτού του τόπου.Σε αυτό το σημείο η Χρ. Κάππου τόνισε ότι σε αυτές τις εκλογές δεν αρκεί να σπάσει ο δικομματισμός, αφού τα υπόλοιπα μικρά κόμματα δε διαφωνούν με τις βασικές πολιτικές επιλογές του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ. Συμφωνούν γιατί όλοι μαζί υπέγραψαν τη Συνθήκη του Μάαστριχτ και όλοι μαζί συμφώνησαν για την εφαρμογή του προγράμματος "σύγκλισης".

Η Ζηνοβία Σταματοπούλου στο σύντομο χαιρετισμό της τόνισε μεταξύ άλλων ότι το ΚΚΕ είναι το μόνο κόμμα που έχει επιδείξει συνέπεια λόγων και έργων. Είναι το μόνο κόμμα που μπορεί να σταθεί αντίβαρο στην πολιτική του Μάαστριχτ και των περικοπών. Μαζί με το λαό μπορούμε να ξεκινήσουμε την αντεπίθεση ενάντια σε αυτούς που υπηρετούν πιστά τις κατευθύνσεις των Βρυξελλών.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ